Forum » Loža » krojaštvo
krojaštvo
killa bee ::
Kolgica me je prosila da ji poiščem na internetu kakšne modne kroje za kratke hlače.
Zanima me če se da kroje zdownlovdati s kakega trackerja oziroma kako(kje) bi to našel na internertu?
Zanima me če se da kroje zdownlovdati s kakega trackerja oziroma kako(kje) bi to našel na internertu?
- spremenilo: killa bee ()
figula ::
Išči besede: sewing patterns pants, poskusi še z Burda
Običajno ni čisto pravega kroja v naravni velikosti, so pa napotki kako ga narediti.
Običajno ni čisto pravega kroja v naravni velikosti, so pa napotki kako ga narediti.
killa bee ::
v reviji Burda je dosti tega ampak skoraj nič za moške, a obstaja kaka taka revija, ki ima kroje tudi za moške
figula ::
Ena varianta je, da razširiš iskanje na: sewing patterns men pants.
Še najbolj enostavno pa bi bilo, da "žrtvujeta" ene moške hlače ali pa kje kupita kak poceni kos. Hlače razparajta po šivih - in voila - kroj je tu. Potem je treba samo še prirediti širine in dolžine in obsege za različne oblike moških ritk.
Še najbolj enostavno pa bi bilo, da "žrtvujeta" ene moške hlače ali pa kje kupita kak poceni kos. Hlače razparajta po šivih - in voila - kroj je tu. Potem je treba samo še prirediti širine in dolžine in obsege za različne oblike moških ritk.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moške hlače - ponovno (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21868 (5965) | Kvinta |
» | MTB hlačeOddelek: Šport | 2152 (1255) | DamijanD |
» | Moške kavbojkeOddelek: Loža | 9410 (7622) | gruntfürmich |
» | Kavbojke za visokega in suhega moškegaOddelek: Loža | 1607 (1481) | radmannsdorf |
» | Moška obleka (maturantska)Oddelek: Loža | 11587 (10706) | lucif3rka |