Forum » Programska oprema » MBM problem
MBM problem
Tero ::
No instaliral sem si torej motherboard monitor in se spilal z nastavitvami senzorjev da bi ven dobil temperaturo proca. Komaj mi je uspelo. Ampak ker nisem tocno vedel kaj neka temperatura pomeni(nisem vedo je ce pravi senzor kajti kazalo je 35 stopinj) sem se vklopil program ki sem ga dobo poleg plate. Tam ji je naekrat pokazalo 155 stopinj! MBM pa mi je pokazal -108 stopinj!!! (hitro sem resetiral in vijo da v biosu pise 35 ) no v glavnem zaj niti MBM niti program ki sem ga dobo poleg plate ne kazeta pravilno! Kaj bi se dalo narediti?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Predator ::
nastavi izbrane prave senzorje v nastavitvah, te ogromne cifre javi takrat ko izbereš senzor ki ga v nimaš na plati ... mal probavaj ( sej ni tolk velik možnih kombinacij ) pa bo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Tero ::
No nekak mi je uspelo zrihtat da mi kaze temp procesorja in ohisja. Ampak tukaj sta se dva senzorja ki ne vem tocno za kaj sta... Prvi ga MBM pokaze kot MAX 1617-9 (sumim da gre za trdi disk ker imam jaz Maxtorja) in kaze 11 stopinj drugi senzor pa SIS950/ITE8705F-3 in mi kaze ful cudne stevilke od 25 - 40 stopinj! Mogoce torej ve kaj naj bi predstavljala ta dva senzorja?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tero ()
Predator ::
če v googlu napišem SIS950/ITE8705F 3 dobim tale zadetek
http://mbm.livewiredev.com/comp/gigabyt... pri čemer piše da naj bi bil to cpu sensor, poglej še za svojo matično ploščo ( lista se nahaja tukaj )
za max sem pa našel novico v forumu
http://mbm.livewiredev.com/comp/gigabyt... pri čemer piše da naj bi bil to cpu sensor, poglej še za svojo matično ploščo ( lista se nahaja tukaj )
za max sem pa našel novico v forumu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | temperatura sata diskovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3001 (2375) | Jan987 |
» | Kolk mate v teh vročih dneh višjo temp.Oddelek: Strojna oprema | 1868 (1245) | Sami |
» | Interna temp. dioda - kalibracijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1253 (1115) | njok |
» | MOj Celeron 366Oddelek: Navijanje | 901 (759) | Cako |
» | ?? Temperatura grafičneOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2330 (1944) | mmisv |