» »

Predvajanje video posnetkov preko vga - zatikanje slike

Predvajanje video posnetkov preko vga - zatikanje slike

nedoxy ::

Imam težavo z predvajanjem video posnetkov preko vga porta (priključen projektor). Slika vsake cca 3s zamrzne in potem spet dela 3s normalno. Prav tako je težava prisotna med igranjem iger. Če predvajam video posnetek direktno na zaslon prenosnika tega ni. Imam prenosnik acer aspire 6920g (nvidia 9500gs 256MB). Na ta projektor sem priključil prenosnik acer aspire 5920g (nvidia 8600gt 512MB), kjer se ta težava ne pojavlja. Na obeh prenosnikih je nameščen OS Windows 7 in vlc predvajalnik. Preskusil sem še tudi druge predvajalnike, vendar težava ostaja. Preskusil sem že tudi z nameščanjem drugih driver-jev, a nisem imel sreče. Na obeh prenosnikih je primarni zaslon izklopljen.
  • spremenil: nedoxy ()

popster ::

hmm lahko je kaj narobe z grafično ali installacijo, ce upaš bootaj z recimo crunchbang linuxom da vidis ce je installacija kriva.

nedoxy ::

Sem probal z ubuntu live, pa mislim da se ta napaka ni pojavljala, vendar nisem povsem siguren, saj nisem imel možnosti oz. niti časa naložiti nvidia driverjev na ubuntu in seveda tudi mint. mislim da nej nekje napaka na OS. Zgleda tako kot, da bi šlo malo iz sinhronizacije vse skupaj potem pa poskuša software to popraviti?. Ne vem sicer kako vga deluje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Acerjev šef vidno nenavdušen nad Microsoftovim pohodom v hardware (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
17534699 (31112) Icematxyz
»

Nakup prenosnika ACER ali ASUS

Oddelek: Kaj kupiti
388246 (7470) sasoz
»

Prenosnik zmrzne

Oddelek: Pomoč in nasveti
243111 (2876) DeeCoy
»

Acer Aspire 5315 wireless driver