Forum » Programska oprema » Cinema 4d 13
Cinema 4d 13
gregaxpuss ::
Živjo!
Pravkar sem dobil novo verzijo programa Cinema 4d (13) in imam že na samem začetku ogromne težave, pa me zanima, če mi lahko kdo pomaga :)
Namreč ko hočem vstaviti 3d text (Motext), se mi text prekriva (vtipkam npr. Žoga in se mi črke podvajajo!!), ko dodam pa "plane" in hočem ta text prilagoditi na plane, se mi text vedno skrije, ko kliknem plane. Torej, kako lahko onemogočim podvajanje črk in kako lahko spremenim nastavitve texta tako, da bo ves čas v ozadju?
Hvala za pomoč :)
Pravkar sem dobil novo verzijo programa Cinema 4d (13) in imam že na samem začetku ogromne težave, pa me zanima, če mi lahko kdo pomaga :)
Namreč ko hočem vstaviti 3d text (Motext), se mi text prekriva (vtipkam npr. Žoga in se mi črke podvajajo!!), ko dodam pa "plane" in hočem ta text prilagoditi na plane, se mi text vedno skrije, ko kliknem plane. Torej, kako lahko onemogočim podvajanje črk in kako lahko spremenim nastavitve texta tako, da bo ves čas v ozadju?
Hvala za pomoč :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# osveževanje appOddelek: Programiranje | 963 (733) | mihies |
» | Prevajalnik v straniOddelek: Izdelava spletišč | 1771 (1298) | leonkozar |
» | Problem v DreamweaverjuOddelek: Izdelava spletišč | 667 (629) | fant20 |
» | Enostaven program za scaner?Oddelek: Programska oprema | 2664 (2340) | Racunalnik |
» | Htmlentities()Oddelek: Programiranje | 1517 (1376) | rc-car |