Forum » Kaj kupiti » airsoft cev 6mm notranjega premera
airsoft cev 6mm notranjega premera
listje123 ::
Odločil sem se da doma naredim airsoft pištolo in zdaj potrebujem vsaj pol metra dolgo cev 6mm notranjega premera.
Ko gledam trgovine ki prodajajo airsoft opremo, prodajojo tudi cevi ampak so svinjsko drage, zato me zanima kje bi se dalo kupit kovinsko cev, kot cev navadno ki sicer ni narejena ravno za airsoft, ampak ima vseeno notranji premer 6mm.
Hvala za odgovore
Ko gledam trgovine ki prodajajo airsoft opremo, prodajojo tudi cevi ampak so svinjsko drage, zato me zanima kje bi se dalo kupit kovinsko cev, kot cev navadno ki sicer ni narejena ravno za airsoft, ampak ima vseeno notranji premer 6mm.
Hvala za odgovore
HighBane ::
V modelarskih trgovinah vem, da imajo različne kovinske cevi, točno kaj imajo pa ne vem.
Poldi112 ::
Simple, večina je zamenjala cev in se jim stara valja nekje okoli. Jaz recimo jih imam kar nekaj, tako da če prideš do mene, ti jo dam za taveliko plastenko coca-cole.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Airsoft VSR sniperOddelek: Loža | 1194 (815) | Poldi112 |
» | Pretok vode na kuhinjski pipiOddelek: Loža | 9484 (9155) | einstein :P |
» | Priključki za vodni blokOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2790 (2443) | celada |
» | Katere cevi priporočateOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3290 (2767) | burkiburke |
» | Kje bi dobil tak konektor --> poglej slikcoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2283 (1808) | Skat |