Forum » Programiranje » Programiranje Opel Astre
Programiranje Opel Astre
bananahobby ::
zdravo !
Imam Opel Astro Twinport 1.6; letnik 2006 pri kateri je nekaj narobe z elektroniko. Naslednji teden bi ga mogel peljat na servis da bi na novo naložili program vendar nimam car pass kartice na kateri so razne kode od varnostne do tipa motorja... Prosim če pozna kdo kakšno rešitev kaj bi se dalo tukaj naredit, saj so me opozorili naj prinesem to kartico s seboj. Ali pa če obstaja kak program ki bi na podlagi kode VIN oz. ident. št. vozila lahko izpisal to varnostno kodo.
za pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem!
Imam Opel Astro Twinport 1.6; letnik 2006 pri kateri je nekaj narobe z elektroniko. Naslednji teden bi ga mogel peljat na servis da bi na novo naložili program vendar nimam car pass kartice na kateri so razne kode od varnostne do tipa motorja... Prosim če pozna kdo kakšno rešitev kaj bi se dalo tukaj naredit, saj so me opozorili naj prinesem to kartico s seboj. Ali pa če obstaja kak program ki bi na podlagi kode VIN oz. ident. št. vozila lahko izpisal to varnostno kodo.
za pomoč se vam že vnaprej zahvaljujem!
The Spartans do not ask how many but where they are...
hans2 ::
Z avtoelektroniko se je včasih bavil senica iz okolice ljubljane(beričevo)www.senicamotorsport.com
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mnenja o opel Astri (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 49654 (21367) | Meizu |
» | Ali mi velja zavarovanje, če imam drug odbijač?Oddelek: Na cesti | 3710 (2856) | zmaugy |
» | Opel Astra ali Kia Proceed za okrog 4500 EUR?Oddelek: Na cesti | 10074 (8206) | GrimReaper |
» | Corsa zamenjava zarniceOddelek: Na cesti | 6438 (5906) | GrimReaper |
» | Elektronski ključ za OPEL ASTRO, kje jih delajo?Oddelek: Loža | 2806 (2467) | Loki |