Forum » Pomoč in nasveti » Težave s Flash Playerjem.
Težave s Flash Playerjem.
mykie ::
Pred dvema dnevoma sem formatiral računalnik in naložil skrekane Windows 7.V splošnem računalnik dela solidno, vendar mi povzroča malo težavico.Imam težave z You Tubom, in ostalimi spletnimi predvajalniki glasbe in videov (npr. myspace), ki zahtevajo Flash player.Težava je pravzaprav v tem da se mi je v dveh dneh Flash player, ki sem ga zloudal iz orig. strani petkrat sesul, zato mi You Tube na lepem več ni delal.Po vnovični inštalaciji You Tube sicer spet normalno dela, vendar pa se mi ne zdi normalno da se Flash Player kar naprej sesuva.Prav tako predvajalnik na Myspace-u pravi da mu moja verzija Flash Playerja (čeprav je baje najnovejša) ni dovolj in ponudi link za neko drugo verzijo Flasha.Po uspešni inštalacije le-tega Myspace predvajalnik za muziko še vedno ne dela.
Kot brskalnik uporabljam večinoma Mozzila Firefox.
Prosil bi za kak nasvet oz če mi nekdo lahko namigne kje tiči problem.
LP in hvala za odgovore.
Mykie
Kot brskalnik uporabljam večinoma Mozzila Firefox.
Prosil bi za kak nasvet oz če mi nekdo lahko namigne kje tiči problem.
LP in hvala za odgovore.
Mykie
Ko se sesuje nikjer ne dela, ne na Mozzili ne na Google Chromu.Explorerja pa tako ali tako ne maram uporabljat.
Pravzaprav da, Myspace predvajalnik dela na Google Chromu.Vendar še vedno ne razumem zakaj se mi sesuva?Je to morda zato ker je slabše kompatibilen z Mozzilo kot z Google Chromom?Se mi sesuva zato ker ga morda moti Mozzila Firefox?? :)
Pravzaprav da, Myspace predvajalnik dela na Google Chromu.Vendar še vedno ne razumem zakaj se mi sesuva?Je to morda zato ker je slabše kompatibilen z Mozzilo kot z Google Chromom?Se mi sesuva zato ker ga morda moti Mozzila Firefox?? :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mykie ()
Gandalfar ::
daj za foro povej: tocno verzijo tvojega flash playera, in ce desno kliknes na flash video - ali imas vklopljen "hardware acceleration"? Probaj izklopit (ali pa vklopit ce je izklopljeno)
Moja verzija Flasha je 11.2.202.Ne najdem nikjer ''hardware acceleration'' opcije.Kam točno morem kliknt da jo najdem?
SLO_Matej ::
Npr. desni klik na videposnetek na YouTubu oz. kjerkoli, kjer je Flash vsebina na spletni strani in izbereš Settings..., potem pa imaš v prvem zavihku Display možnost za vklop oz. izklop strojnega pospeševanja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Chrome - youtube lagOddelek: Programska oprema | 2221 (1666) | bond007 |
» | se da še kako pohitriti pc?Oddelek: Strojna oprema | 7311 (6231) | mtosev |
» | Težava s firefoxom in flashomOddelek: Programska oprema | 2030 (1622) | Icematxyz |
» | Flash player in poraba CPUOddelek: Programska oprema | 3000 (2646) | slovenec_89 |
» | Youtube ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 3375 (3224) | Tr0n |