Forum » Programiranje » [Java][verzija 1.7]JToolBar se ne pokazi v JFrame
[Java][verzija 1.7]JToolBar se ne pokazi v JFrame
KernelPanic ::
Spostovani!
Znotraj JFrame objekta imam:
S spostovanjem in vnaprej hvala za vase nasvete,
M.
Znotraj JFrame objekta imam:
private JToolBar m_oToolBarMain; public JToolBar toolBarMain() { return this.m_oToolBarMain; } private void setToolBarMain(final JToolBar tb) { this.m_oToolBarMain=tb; } private void initToolBarMain() { this.m_oToolBarMain=new JToolBar("File Operations", JToolBar.HORIZONTAL); JButton btnFileOpen=new JButton(new ImageIcon("images/document-open.png")); JButton btnFileSave=new JButton(new ImageIcon("images/document-save.png")); JButton btnEditReplace=new JButton(new ImageIcon("images/edit-find-replace.png")); this.m_oToolBarMain.add(btnFileOpen); this.m_oToolBarMain.add(btnFileSave); this.m_oToolBarMain.addSeparator(); this.m_oToolBarMain.add(btnEditReplace); this.getContentPane().add(this.toolBarMain(), BorderLayout.NORTH); } // initToolBarMainki naj bi posrkbela za kreiranje ToolBoxa za osnovi urejevalnik tekstovnih datotek. V tem JToolBoxu, kot je razvidno iz kode, imam tri gumbe (operacije New File, File Save, Find/Replace) in v konstruktorju JFrame objekta klicem to metodo, vendar se mi ToolBox ne pokaze nikjer. Mi lahko kdo pove, zakaj se ne? Ali je mogoce problem z Layout-i in ce je, kako v NetBeans IDE JFrame-u dolocim Layout?
S spostovanjem in vnaprej hvala za vase nasvete,
M.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Java]Problem z vektorjemOddelek: Programiranje | 1423 (1292) | KernelPanic |
» | [Java] Zagon appleta v HTMLOddelek: Programiranje | 1539 (1361) | Bela01 |
» | [JAVA] branje iz datotekeOddelek: Programiranje | 2406 (2041) | Bela01 |
» | [Java]VprašanjaOddelek: Programiranje | 2103 (1571) | Bela01 |
» | razložitev nekaterij elementov v visual studio 05Oddelek: Programiranje | 2106 (1911) | darkolord |