Forum » Mobilne tehnologije » Nov telefon
Nov telefon
Dr_Andy ::
V roku treh tednov bom kupil nov telefon. Zanima me, kateri telefon/i so za enkrat najboljši in ali se splača čakati na htc one serijo ? hvala
Kaj vi priporočate ?
Kaj vi priporočate ?
ziga1990 ::
se splača počakat vsaj po mojem mnenju
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
one x bo 600eurov v prosti prodaji
ales85 ::
Jaz nekako o istem razmišljam ampak, če boš sedaj čakal, boš vedno čakal, ker se ves čas napovedujejo novi modeli. Jaz zdaj čakam samo, da lahko preizkusim Sony Xperia S in jo bom najverjetneje tudi kupil. Sicer pa čakaj edino na kakšen model, ki se ti res dopade. Če tega ni, kupi tisto kar ti odgovarja ob trenutni ponudbi.
Jaz nekako o istem razmišljam ampak, če boš sedaj čakal, boš vedno čakal, ker se ves čas napovedujejo novi modeli. Jaz zdaj čakam samo, da lahko preizkusim Sony Xperia S in jo bom najverjetneje tudi kupil. Sicer pa čakaj edino na kakšen model, ki se ti res dopade. Če tega ni, kupi tisto kar ti odgovarja ob trenutni ponudbi.
se strinjam ampak aprila pride one vn in se splača počakat pa predlagam da vzameš one xl
GeForce ::
Ja za kaj pa boš uporabljal 4 jedra? 4 jedrni se splača če misliš urejati videe na telefonu, ali pa če kupuješ telefona za 3+let.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GeForce ()
jaz bi uzeu dvojedrnega je prehitel na testih štirijedrnika
Zvezdica27 ::
lp,
počakaj na novo generacijo in kupi sedaj aktualne, tedaj zastarele rabljene. Ne rabiš več, to je že preseravanje.
zz
počakaj na novo generacijo in kupi sedaj aktualne, tedaj zastarele rabljene. Ne rabiš več, to je že preseravanje.
zz
WamPIRe- ::
jaz bi uzeu dvojedrnega je prehitel na testih štirijedrnika
Ja dual core je ARM napram quadu, ki je Tegra 3. klik
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WamPIRe- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pc gaming 1300€ .. PomočOddelek: Kaj kupiti | 4218 (3568) | Next-Gen |
» | nov super-android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 7393 (6088) | partisguy |
» | Nakup novega mobitela, kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 9687 (7688) | SLO_Matej |
» | Slab čas za nakup računalnika?Oddelek: Kaj kupiti | 2309 (1608) | keba |
» | Intel Q6600/E6750Oddelek: Kaj kupiti | 1537 (1537) | thezerox |