Forum » Strojna oprema » usb kabel in i pod
usb kabel in i pod
tinimalini ::
Ojla!
Jest sem včeraj kupila i pod shuffle in sem ga povezala s priloženim usb kablom, samo problem pa je v tem, da mi računalnik ne zazna i poda. Sem probala resetirat računalnik in še zmeraj nič ne zazna, sem probala tudi na drugem usb priključku pa ga tudi ne zazna. Sem probala tudi v službi, tam ga pa zazna, tko da mislim, da ni nič narobe s kablom, samo moj računalnik, ga nekak ne zazna. Imam pa prenosni računalnik znamke Toshiba. Če ima mogoče kdo kakšno rešitev se priporočam. LP Tina
Jest sem včeraj kupila i pod shuffle in sem ga povezala s priloženim usb kablom, samo problem pa je v tem, da mi računalnik ne zazna i poda. Sem probala resetirat računalnik in še zmeraj nič ne zazna, sem probala tudi na drugem usb priključku pa ga tudi ne zazna. Sem probala tudi v službi, tam ga pa zazna, tko da mislim, da ni nič narobe s kablom, samo moj računalnik, ga nekak ne zazna. Imam pa prenosni računalnik znamke Toshiba. Če ima mogoče kdo kakšno rešitev se priporočam. LP Tina
Mesar ::
Da ti iPot zazna moreš met driverje pa apple software gor, vači nede delalo.
Your turn to burn!
Meizu ::
Malce sposojam temo da ne odpiram nove - kje se da dobit čimbolj kvaliteten USB kabel? Pa po možnosti da je tam kakšen meter dolg?
Meizu ::
A to je firma?
Jst bi nucal sam čimbolj nemoten prenos podatkov po kablu (torej, da je kvalitetna žica), ker bom uporabljal v audio studijske namene.
Jst bi nucal sam čimbolj nemoten prenos podatkov po kablu (torej, da je kvalitetna žica), ker bom uporabljal v audio studijske namene.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | virus zaštekal celoten računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3075 (2513) | solatko |
» | Pomoč! ne zazna mi usb ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 1981 (1843) | Moto-girl |
» | Lan ne delujeOddelek: Operacijski sistemi | 971 (901) | imagodei |
» | povezava projektorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 5139 (4937) | ursula100075 |
» | [JVC GR-DF570E] Težave s firewire povezavo :$Oddelek: Pomoč in nasveti | 2200 (1976) | Looney |