» »

V bližnici Moji Dokumenti ne prikaže vseh novih dokumentov

V bližnici Moji Dokumenti ne prikaže vseh novih dokumentov

sigma1 ::

Živjo. Imam funny zagonetko. Imamo 2 nova kompa z win 7 PRO Enterprise. Na enem Office 2007 pro plus na drugem Office 2010 pro plus.Samo občasno pri delu opažamo, da nekaterih novih dokumentov , ki smo jih shranili prek worda, excela ali MS outlook v bližnici Moji dokumenti enostavno ni. Vidimo jih samo če gremo direktno na C:\Users\ime uporabnika\Dokumenti. Probal smo že brisat in na novo postavit bližnico, določati novo pot....etc. Zanimivo je da se čez nekaj časa problematični dokumenti kasneje sicer pojavijo oz. so vidni tudi preko bližnice. Pri hitrejši mašini to traja lahko kakih 15 min ali uro, pri počasnejši dalj. Izgleda kot da OS za posamezne dokumente potrebuje dalj časa da jih prikaže tudi preko bližnice.Morebiti kdo ve v katerem grmu tiči zajec in kako ga ujeti :-)
Hvala za kakršnkoli nasvet
  • spremenilo: sigma1 ()

DragonHeart ::

si poizkusil osvežiti stran ki prikazuje moje dokumente?

In pa....zakaj delaš bližnico za Moje dokumente? Saj jo imaš v start meniju?!?

Da sem dal tudi refresh. Bližnice Moji dokumenti ne delam (uni tudi ne povzročajo težav). Govorim , da ravno Moji Dokumenti v Start meniju delajo te težave. Ti Moji Dokumenti v Start meniju so v bistvu že nekakšna bližnica do fizične mape na c:\Users\username\Documents. Za test sem na eni mašini kasneje ustvaril direktno na C ROOT eno mapo in nato Mojim Dokumentom v Start meniju nastavil novo pot...in glej ga zlomka, težave so se ponovno pojavljale na vsake toliko časa.

DragonHeart ::

samo officove dokumente ali tudi katere druge?

Zgodovina sprememb…

Tudi PDF-je, vendar smo jih prenesli kot priponko iz MS outlook. Prišel sem do tega , da težava ni v officih ampak se nekje očitno občasno zatakne pri povezavi z Mojimi Dokumenti v Start meniju z fizično mapo dokumentov na C-ju. Kot že rečeno se ne dogaja vedno ampak tu in tam, recimo enkrat do dvakrat na cca 100 dokumentov. Čez 15 min ali 1 uro se Moji dokumenti v Start meniju "zbudijo" in nato brez težav kažejo prikažejo tudi problematične dokumente

Torej ima lepo prosim še kdo kako idejo ? Se zahvaljujem za kakršnokoli odziv oz rešitev

SkyEye90 ::

Ko določen dokument manjka, ga najde če vpišeš ime dokumentav iskanje desno zgoraj?
Če prav razumem, tebi shranjenega dokumenta sem ter tja ne pokaže in takrat ko ga ne, ga ne vidiš niti v knjižnjici niti v direktni mapi "C:\Users\username\Documents"?

Če klikneš na Dokumenti v Start meniju, se ti odpre "Knjižnice\Dokumenti", torej preko knjižnjice in ne direktno mapa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SkyEye90 ()

kow ::

Oj
hvala za ideje

SkyFye90.....
Shranjeni dokument mi VEDNO POKAŽE v c:\\users\username\documents . Občasno pa mi kak file ne pokaže prek start meni v My documents oz. bližnjico le tega na desktop. Pokaže ga šele čez nekaj časa

kow.......
Jaaaaa tvoj link opisuje ravno tisto kar se dogaja pri nas na teh dveh mašinah. Bom probal jutri na jobu urediti in sporočim naknadno kako je uspelo.

Vsem najlepša hvala za enkrat

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prosim za pomoc

Oddelek: Pomoč in nasveti
313067 (1776) Han
»

Predogled Windows 8.1: gumb Start je nazaj (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
11549763 (42713) Tr0n
»

Izginilo namizje, ikone, start meni prazen

Oddelek: Operacijski sistemi
329181 (8466) k4vz0024
»

Hp - Windows 7 obnovitveni disk

Oddelek: Programska oprema
312880 (2603) Cold1
»

RAZISKOVALEC