Forum » Pomoč in nasveti » Youtube vprašanje prosim pomoč :S
Youtube vprašanje prosim pomoč :S
epicmw2 ::
Živjo. Mene zanima kako nekateri youtuberji naredijo da je slika od posnetka (še preden klikneš gor) taka, da sploh taga dela ni v posnetku. npr tole (dou sm profil, ker usi posnetki tuki gor majo za sliko od posnetka neki ka sploh ni notr):klik
plis pomoč! :33
Domen
plis pomoč! :33
Domen
jype ::
Samo ena sličica v videu je taka. Ker je to tridesetinka sekunde, tega med običajnim gledanjem videa ne opaziš (ali pa zelo težko).
dr.Akula ::
Po 10 sekundah iskanja sem našel tole. Mogoče obstaja še kakšen lažji, pobrskaj malo:
A res nisi mogel tega sam najti? (hint: how to make a youtube thumbnail picture)
A res nisi mogel tega sam najti? (hint: how to make a youtube thumbnail picture)
ni podatka
Mentalist ::
Tudi jaz mam eno vprašanje.
Meni noče predvajat videa in zvoka pri nekaterih videih v Operi, FF-ju in Chromu.
Zgleda tako:
Win7 32 bit, Radeon 9250, Flash naložen.
LP
Meni noče predvajat videa in zvoka pri nekaterih videih v Operi, FF-ju in Chromu.
Zgleda tako:
Win7 32 bit, Radeon 9250, Flash naložen.
LP
Lool.
To so v bistvu vsi, enkrat mi prime, ko pa hočem drugič poslušat, pa spet ne, isto je v WMP-ju.
Lool.
z00s ::
Pozdrav.
Imel podobne težave - namesti zadnje verzije vseh brskalnikov - potem bi moralo delovati.
lp, Z00s
Imel podobne težave - namesti zadnje verzije vseh brskalnikov - potem bi moralo delovati.
lp, Z00s
Hvala, sem naredil to, ampak ni pomagalo- zdaj sem naložil XP nazaj in dela kot mora, lp.
Lool.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slike in videoposnetki v veliki količini - organizacija v Win10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1277 (1093) | solatko |
» | YouTube počasenOddelek: Omrežja in internet | 6716 (5607) | Xserces |
» | Youtube zelo počasen (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10848 (7891) | HeMan |
» | Video - Z Medom do tekaške formeOddelek: Sedem umetnosti | 959 (663) | jocohud |
» | nov mobitelOddelek: Mobilne tehnologije | 1832 (1623) | ZaOstali |