Forum » Omrežja in internet » Lastna domena pri Bloggerju, brez "www" ne dela
Lastna domena pri Bloggerju, brez "www" ne dela
Malcolm_Y ::
Pozdravljeni, svojo domeno sem preusmeril na blog na Bloggerju. Če vpišem naslov z "www", zadeva deluje, če vpišem naslov brez "www", pa mi javi da ne najde tega mesta.
Mislim, da imam prave nastavitve, CNAME za www na ghs.google.com in štirje A zapisi za "*" na navedene IP-je. Navodila so sicer tudi tukaj.
Lahko kdo pomaga, kje je problem, oz. kako ga najti?
Hvala in lp.
Mislim, da imam prave nastavitve, CNAME za www na ghs.google.com in štirje A zapisi za "*" na navedene IP-je. Navodila so sicer tudi tukaj.
Lahko kdo pomaga, kje je problem, oz. kako ga najti?
Hvala in lp.
Ziga Dolhar ::
Preveri pri svojem ponudniku DNS gostiteljstva - nekateri namreč za wildcard poddomen uporabljajo (tudi) znak @ poleg/namesto *.
Aja - silly me. Manjka ti zapis za goli TLD (torej domena.com, brez "www." ali "*.").
Aja - silly me. Manjka ti zapis za goli TLD (torej domena.com, brez "www." ali "*.").
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Malcolm_Y ::
Ziga Dolhar je izjavil:
In to dam pod A ali CNAME record?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | plesk postfix dns problemOddelek: Pomoč in nasveti | 654 (589) | espacious |
» | Težave z DNS strežnikomOddelek: Omrežja in internet | 4637 (3829) | Bakunin |
» | pddomenaOddelek: Omrežja in internet | 3058 (2710) | Gwanaroth |
» | VirtualHost oz. navidezne domene v apacheOddelek: Izdelava spletišč | 2727 (2425) | Jackass |
» | Tezave z BINDomOddelek: Omrežja in internet | 1632 (1562) | Seadoo |