Forum » Programska oprema » MS Word - poravnava texta
MS Word - poravnava texta
iPod japka ::
Zdravo,
prosil bi za pomoč glede poravnave texta v različni smeri znotraj enega odstavka. Problem se pojavi, ker moram imeti poravnavo obojestransko in v zadnji vrstici je texta samo za pol vrstice, zato to vrstico pri obojestranski poravnavi raztegne z velikimi presledki
Če dam poravnavo v levo samo zadnjo vrstico, mi poravna cel odstavek tako.
Lp.
prosil bi za pomoč glede poravnave texta v različni smeri znotraj enega odstavka. Problem se pojavi, ker moram imeti poravnavo obojestransko in v zadnji vrstici je texta samo za pol vrstice, zato to vrstico pri obojestranski poravnavi raztegne z velikimi presledki
Če dam poravnavo v levo samo zadnjo vrstico, mi poravna cel odstavek tako.
Lp.
Highlag ::
Ja in? To je normalno. Dodaj besedilo.
Ali pa naredi nov odstavek za zadnjo vrstico.
Ali pa naredi nov odstavek za zadnjo vrstico.
Never trust a computer you can't throw out a window
Ziga Dolhar ::
Wordova "obojestranska" poravnava ne poravnava (raztegne) zadnje vrstice odstavka.
Najverjetneje imaš na koncu zadnje vrstice ročni prelom vrstice - manual line break. Vklopi prikaz nevidnih znakov. Zbriši ga, oz. pojdi na konec te vrstice in udari "ENTER".
Najverjetneje imaš na koncu zadnje vrstice ročni prelom vrstice - manual line break. Vklopi prikaz nevidnih znakov. Zbriši ga, oz. pojdi na konec te vrstice in udari "ENTER".
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Zakaj obojestranska poravnava besedila v diplomski nalogi?Oddelek: Loža | 10639 (8942) | moj_nick |
| » | Kako gnezditi besedilo v DIV-u...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2851 (2545) | Matek |
| » | Word pomoč - razmik med besedamiOddelek: Pomoč in nasveti | 6341 (6142) | prtenjam |
| » | Obojestranska poravnava v wordu 2007Oddelek: Programska oprema | 1983 (1868) | Catoslav |
| » | Problem z WordomOddelek: Programska oprema | 1352 (1208) | bluefish |