» »

Prodaja papirčkov za zvijanje?

Prodaja papirčkov za zvijanje?

samsung333 ::

Zanima me, če ima gdo informacijo glede prodaje papirčkov, vžigalnikov... na spletu.

Torej na svojo spletno trgovino bi dodal kategorijo "Pribor za kadilce".

V tej kategoriji bi pa bili papirčki za zvijanje tobaka, razni filtri, vžigalniki, vodne pipe in podobno. Torej zanima me ali je prodaja teh izdelkov (ki ne vsebujejo tobaka) dovoljena tudi za prodajo mlajšim od 18 let? Ali moram potem v to kategorijo dodati obvestilo, da izdelki niso primerni za osebe mlajše od 18 let?

Oziroma zanima me tudi ali moram kaj posebno prijaviti, da prodajam pripomočke za kajenje?

Hvala za odgovor!

gslo ::

ni potrebe imho.

mikic007 ::

Ni potrebe. Bos posiljal tudi v tujino?

Mr Hilter ::

Edino (polno?) nafilani vžigalniki ne smejo biti (plin). Ne vem pa če velja tudi za Slovenijo.
Da ne boš označen za terorista :)

samsung333 ::

V tujino bom začel pošiljati šele čez cca. 3 mesece in samo v države, ki so članice EU unije.

Če prav razumem moram potem prodajati v tujino "prazne" plinske vžigalnike?

Mr Hilter ::

samsung333 je izjavil:

V tujino bom začel pošiljati šele čez cca. 3 mesece in samo v države, ki so članice EU unije.

Če prav razumem moram potem prodajati v tujino "prazne" plinske vžigalnike?

Najbolje da povprašaš na pošti. Sam govorim o izkušnjah naročanja iz tujine (izven EU) in na strani trgovine ponavadi piše da je zelo malo plina zaradi pošiljanja, ko ga dobiš je za par vžigov plina. Npr če malo pobrskaš po ebayu za 'butane lighter' boš videl ko to piše zraven.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zippo uporabniki - WTF?!?!

Oddelek: Loža
265694 (887) Karen
»

Substitut za marihuano (strani: 1 2 )

5313639 (1677) nirburu
»

Mercator - nakup vžigalnika

316918 (5178) dottor
»

Spletna trgovina, dobava, prodaja, DDV, skladiščenje...

125194 (4327) gazibo
»

Proti zaprtju PCPjev (strani: 1 2 )

504313 (3902) poweroff

Več podobnih tem