Forum » Loža » Menjava Pina pri Master Card
Menjava Pina pri Master Card
fancylala ::
Koliko stane menjava pina za kartico Activa Master Card?
Opravijo to kar na banki? Sicer pa koliko dni je potrebnih?
Zdi se mi, da je prodajalec v trgovini v tujini, kjer sem plačevala, videl moj pin, med tipkanjem le-tega.
Je možno, da preko računa, ki ga je izdal, in pina, če je videl, izrablja mojo kartico za plačila preko interneta?
Hvala.
Opravijo to kar na banki? Sicer pa koliko dni je potrebnih?
Zdi se mi, da je prodajalec v trgovini v tujini, kjer sem plačevala, videl moj pin, med tipkanjem le-tega.
Je možno, da preko računa, ki ga je izdal, in pina, če je videl, izrablja mojo kartico za plačila preko interneta?
Hvala.
BigWhale ::
Za placevanje preko interneta je ponavadi dovolj stevilka kartice in CVV koda na zadnji strani kartice. PIN pa pride prav pri placilu s kartico na POS terminalih.
Ce prodajalec kartice ni prekopiral, potem si s pinom nima kaj pomagati.
Ce prodajalec kartice ni prekopiral, potem si s pinom nima kaj pomagati.
pijavka ::
Koliko stane menjava pina za kartico Activa Master Card?
Pri Mastercardu PINa ne moreš menjati. Moraš dati vlogo za ponovno izdajo kartice - pri NLB ca 5 €.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 114449 (33299) | Vetrpiha |
» | Zloraba bančne kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22368 (6612) | sprehajalec4 |
» | Brezstična karticaOddelek: Loža | 5559 (3813) | GupeM |
» | Kreditna kartica - kje, kaj in koliko stane? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18029 (14514) | Picero |
» | Visa z (zelo) pametnimi karticamiOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6291 (4895) | poweroff |