Forum » Omrežja in internet » Vspostavitev brezžične povezave ruter-ruter
Vspostavitev brezžične povezave ruter-ruter
elektron71 ::
Pozdravljeni
Trenutno imam priklop na net preko ponudnika Amis. Njihov ruter imam žično povezan na Ruter Asus WL520GC in onemogočeno brezžično odajanje. Ker je bil v drugi stanovanjski hiši slab sprejem na prenosnem računalniku sem kupil še drugi isti ruter torej Asus WL520GC. Na ta drugi ruter sem prekopiral natavitve iz prvega ruterja Asus, prehod postavil na hibridno delovanje in v oba vnesel MAC adrese. Sedaj pa bi moral nastaviti še IP na drugem ruterju pa ne vem kako da bi se povezala.
hvala za pomoč in lep dan.
Trenutno imam priklop na net preko ponudnika Amis. Njihov ruter imam žično povezan na Ruter Asus WL520GC in onemogočeno brezžično odajanje. Ker je bil v drugi stanovanjski hiši slab sprejem na prenosnem računalniku sem kupil še drugi isti ruter torej Asus WL520GC. Na ta drugi ruter sem prekopiral natavitve iz prvega ruterja Asus, prehod postavil na hibridno delovanje in v oba vnesel MAC adrese. Sedaj pa bi moral nastaviti še IP na drugem ruterju pa ne vem kako da bi se povezala.
hvala za pomoč in lep dan.
amigo_no1 ::
Amisov router v bridge (modem only, pokliči na helpdesk), potem uporabi wds http://www.polarcloud.com/tomatofaq#how... .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | instalacija wifi nagajaOddelek: Pomoč in nasveti | 1340 (1163) | fizikalac |
» | UsmerjevalikOddelek: Kaj kupiti | 2055 (1787) | hudychk |
» | Ruter se ne odzivaOddelek: Omrežja in internet | 853 (790) | jan01 |
» | Ruter ali switchOddelek: Kaj kupiti | 1292 (1059) | Good Guy |
» | wireless - AP, ruter?Oddelek: Omrežja in internet | 1344 (1144) | Keyser Soze |