» »

"on the fly" indeks za html dokument

"on the fly" indeks za html dokument

mnlkpo ::

A mogoce kdo ve za kaksen mozilla sidebar/plugin/etc. ali celo javni web proxy, ki zna za neko stran "on the fly" zgenerirati klikabilen indeks.

Hec je v tem, da imam recimo lepo strukturiran html dokument, za katerega se mi ne da vsakic generirati indeks s kakim docs orodjem. Saj vsa struktura ze itak direktno obstaja! Rad bi pa, da ta indeksar uposteva vsaj <hX> tage.

darh ::

googlov "i'm feeling lucky" je našel tole: http://home.bredband.no/gaulyk/java/app...!

;( ;((
Excuses are useless! Results are priceless!

Tr0n ::

;(( ;(

ne, saj sem rekel da me ne zanima utility! evo nazaj ;(.

:)

utility bi lahko tudi sam naredil v parih minutah v perlu. zanima me, ce je kdo ze naredil kak plugin/sidebar za mozillo ali ce obstaja kaksen proxy na webu (recimo kot tisti "anonymity" proxyi), ki to *interaktivno* generira. to sprasujem samo zato, ker za mozillo se nisem programiral, pa trenutno nimam casa, da bi si prestudiral stvari.

btw.: saj tudi ne pricakujem da kdo isce zame na netu, ker sam znam, zanima me samo ce slucajno kdo ze ve za resitev - tak browser utility se mi zdi skoraj samoumeven, glede na to, da html obstaja ze 10 let in je ravno namenjen strukturiranim dokumentom.

lp,
hvala

kokoon ::

tak proksi se da dost na izi napisat. sam parsas hx ven in zgeneriras indeks. zraven ko parsas pa k vsakemu hx prlimas se tist label da lohk pol z #-jem skaces. pol pa v en frejm vrzes indeks, v druzga pa tale predelan html.

to je en cgi al pa celo asp ki se ga endvatri napise.

[kokoon]

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kokoon ()

exactli to sem mel v mislih :). sam damn ko trenutno nimam javne kiste da bi to dal gor, torej odpade. ok, ko bom mel cajt bom naredil za mozillo - mogoce celo tko, da naredi povzetek iz (od)stavkov, ki majo kaksen <em> al pa <strong> noter.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TorFox

Oddelek: Novice / Zasebnost
335357 (3201) poweroff
»

SiOL e-poslovanje v Linuxu

Oddelek: Operacijski sistemi
242017 (1630) kopernik
»