Forum » Izdelava spletišč » "on the fly" indeks za html dokument
"on the fly" indeks za html dokument
mnlkpo ::
A mogoce kdo ve za kaksen mozilla sidebar/plugin/etc. ali celo javni web proxy, ki zna za neko stran "on the fly" zgenerirati klikabilen indeks.
Hec je v tem, da imam recimo lepo strukturiran html dokument, za katerega se mi ne da vsakic generirati indeks s kakim docs orodjem. Saj vsa struktura ze itak direktno obstaja! Rad bi pa, da ta indeksar uposteva vsaj <hX> tage.
Hec je v tem, da imam recimo lepo strukturiran html dokument, za katerega se mi ne da vsakic generirati indeks s kakim docs orodjem. Saj vsa struktura ze itak direktno obstaja! Rad bi pa, da ta indeksar uposteva vsaj <hX> tage.
ne, saj sem rekel da me ne zanima utility! evo nazaj .
utility bi lahko tudi sam naredil v parih minutah v perlu. zanima me, ce je kdo ze naredil kak plugin/sidebar za mozillo ali ce obstaja kaksen proxy na webu (recimo kot tisti "anonymity" proxyi), ki to *interaktivno* generira. to sprasujem samo zato, ker za mozillo se nisem programiral, pa trenutno nimam casa, da bi si prestudiral stvari.
btw.: saj tudi ne pricakujem da kdo isce zame na netu, ker sam znam, zanima me samo ce slucajno kdo ze ve za resitev - tak browser utility se mi zdi skoraj samoumeven, glede na to, da html obstaja ze 10 let in je ravno namenjen strukturiranim dokumentom.
lp,
hvala
utility bi lahko tudi sam naredil v parih minutah v perlu. zanima me, ce je kdo ze naredil kak plugin/sidebar za mozillo ali ce obstaja kaksen proxy na webu (recimo kot tisti "anonymity" proxyi), ki to *interaktivno* generira. to sprasujem samo zato, ker za mozillo se nisem programiral, pa trenutno nimam casa, da bi si prestudiral stvari.
btw.: saj tudi ne pricakujem da kdo isce zame na netu, ker sam znam, zanima me samo ce slucajno kdo ze ve za resitev - tak browser utility se mi zdi skoraj samoumeven, glede na to, da html obstaja ze 10 let in je ravno namenjen strukturiranim dokumentom.
lp,
hvala
kokoon ::
tak proksi se da dost na izi napisat. sam parsas hx ven in zgeneriras indeks. zraven ko parsas pa k vsakemu hx prlimas se tist label da lohk pol z #-jem skaces. pol pa v en frejm vrzes indeks, v druzga pa tale predelan html.
to je en cgi al pa celo asp ki se ga endvatri napise.
to je en cgi al pa celo asp ki se ga endvatri napise.
[kokoon]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kokoon ()
exactli to sem mel v mislih :). sam damn ko trenutno nimam javne kiste da bi to dal gor, torej odpade. ok, ko bom mel cajt bom naredil za mozillo - mogoce celo tko, da naredi povzetek iz (od)stavkov, ki majo kaksen <em> al pa <strong> noter.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TorFoxOddelek: Novice / Zasebnost | 5357 (3201) | poweroff |
» | SiOL e-poslovanje v LinuxuOddelek: Operacijski sistemi | 2017 (1630) | kopernik |
» | www.udba.net (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 20067 (20067) | NoUse4AName |
» | Slo-techova orodna vrstica!Oddelek: Slo-Tech | 6153 (5706) | pin29 |
» | Ker program uporabljate za srfat?Oddelek: Programska oprema | 1876 (1368) | pivmik |