Forum » Izdelava spletišč » I: pomoč za Joomlo 1.7 - plačilo za rešitev problem
I: pomoč za Joomlo 1.7 - plačilo za rešitev problem
itak37 ::
Pozdrav,
v Joomli 1.7 sem naredil spletno stran. Delal sem jo v direktoriju domena/test. Ko sem stran dokončal, sem skopiral vso vsebino domena/test direktorija v domena/.
Po kopiranju pa stran ne deluje vec, ne morem se niti prijavit v backend kot administrator. Torej iščem nekoga,
ki bi mi preko Teamviewerja pomagal spet vzpostaviti spletno stran. Nagrada za uspešno rešitev je 10 EUR na TRR, paypal ali MB. Z rešitvijo se mi mudi, jutri se mislim namreč lotiti znova sestavljanja.
Ponudbe na ZS.
v Joomli 1.7 sem naredil spletno stran. Delal sem jo v direktoriju domena/test. Ko sem stran dokončal, sem skopiral vso vsebino domena/test direktorija v domena/.
Po kopiranju pa stran ne deluje vec, ne morem se niti prijavit v backend kot administrator. Torej iščem nekoga,
ki bi mi preko Teamviewerja pomagal spet vzpostaviti spletno stran. Nagrada za uspešno rešitev je 10 EUR na TRR, paypal ali MB. Z rešitvijo se mi mudi, jutri se mislim namreč lotiti znova sestavljanja.
Ponudbe na ZS.
itak37 ::
Resil problem, nekako je zaradi kopiranja fajlov naredilo novo bazo. V konfiguraciji sem nastavil spet na staro bazo in je bila stvar resena.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna stran, mi kdo prosim razloži?Oddelek: Izdelava spletišč | 3555 (2209) | sistemc |
» | Host za stranOddelek: Izdelava spletišč | 838 (643) | Jerry000 |
» | ICANN izglasoval radikalno spremembo sistema vrhnjih domenOddelek: Novice / Omrežja / internet | 19978 (17899) | MrStein |
» | Redundančni strežnikOddelek: Izdelava spletišč | 1115 (1115) | Lucio |
» | Prenos spletne strani od enega ponudnika k drugemu - zapleteno vprašanje (DNS)Oddelek: Omrežja in internet | 3115 (2860) | Bakunin |