Forum » Pomoč in nasveti » Instalacija Win7 na nov notesnik Asus
Instalacija Win7 na nov notesnik Asus
JOKER ::
Kupil sem nov notesnik znamke Asus. Na njem je naložen FreeDOS.
Ko se računalnik vklopi, se na ekranu izpišejo tri postavke, ampak ne vem katero naj izberem, da bo zadeva sploh delovala.
Saj probal sem že vse tri, ampak enostavno noče se začet nameščat Windows. Kaj naj naredim? Lepo vas prosim za pomoč.
Na ekranu mi napiše:
1. Load FreeDOS With Maximum RAM Free
2. Load FreeDOS Including HIMEM XMS Memory Drivers
3. Load FreeDOS Without Driver
Choice [123]?
Bilo katero izberem in napišem d: in napišem Setup.exe se ne zgodi nič!
Potem v BIOSu izberem, da je CD/DVD pogon First Boot. Ko ponovno zaženem računalnik se CD Rom začne vrtet, in na ekranu za trenutek (1 sekundo) izpiše Loading .... , nato pa vrže ponovno tiste tri postavke.
kaj lahko storim oziroma lepo prosim za rešitev ... hvala vnaprej in lep pozdrav.
Ko se računalnik vklopi, se na ekranu izpišejo tri postavke, ampak ne vem katero naj izberem, da bo zadeva sploh delovala.
Saj probal sem že vse tri, ampak enostavno noče se začet nameščat Windows. Kaj naj naredim? Lepo vas prosim za pomoč.
Na ekranu mi napiše:
1. Load FreeDOS With Maximum RAM Free
2. Load FreeDOS Including HIMEM XMS Memory Drivers
3. Load FreeDOS Without Driver
Choice [123]?
Bilo katero izberem in napišem d: in napišem Setup.exe se ne zgodi nič!
Potem v BIOSu izberem, da je CD/DVD pogon First Boot. Ko ponovno zaženem računalnik se CD Rom začne vrtet, in na ekranu za trenutek (1 sekundo) izpiše Loading .... , nato pa vrže ponovno tiste tri postavke.
kaj lahko storim oziroma lepo prosim za rešitev ... hvala vnaprej in lep pozdrav.
JOKER ::
Hvala ... mi je uspelo!
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov prenosnik - kako ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2086 (1786) | shadeX |
» | FreeDOS star 15 letOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3479 (2800) | Brane2 |
» | Freedos in hard diskiOddelek: Operacijski sistemi | 1486 (1379) | Recordman |
» | FreeDOS in DOSovske igre?Oddelek: Operacijski sistemi | 2139 (1811) | Azrael |
» | FreeDOS 1.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5075 (4270) | CaqKa |