Forum » Izdelava spletišč » plug in multilanguage joomla
plug in multilanguage joomla
intel ::
No toraj rad bi naredil multilanguage stran v joomli.Uporabljam joomlo 1.7 in bi potreboval nek plugin z zastavicami nič nisem našel oziroma sem vendar je le za verzijo 1.5
Hvala za pomoč
Hvala za pomoč
ja to ja samo ne vem zakaj mi ga noče prikazat čeprav mu nastavim poozicijo ki je prosta
Zgodovina sprememb…
- spremenil: intel ()
Da ne odpiram nove teme a ve kdo kak bi se dalo izklopit pri phoca gallery RSS in možnost download slik
urbecar ::
Malo pozno a vendar.
Če meni nima definiran default page in ta nima izbranega specifičnega jezik (ni ALL) potem se ta ne prikaže v language switcher pluginu. Če language switcher modul nima nobenega jezika na izbiro mislim da se ne prikaže (govorim na blef, nisem testiral).
Druge module ti prikaže na tej poziciji? Ker vsi templati ne podpirajo vseh pozicij.
Ta tutorial je precej trotlzihr.
Če meni nima definiran default page in ta nima izbranega specifičnega jezik (ni ALL) potem se ta ne prikaže v language switcher pluginu. Če language switcher modul nima nobenega jezika na izbiro mislim da se ne prikaže (govorim na blef, nisem testiral).
Druge module ti prikaže na tej poziciji? Ker vsi templati ne podpirajo vseh pozicij.
Ta tutorial je precej trotlzihr.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | postavitev joomleOddelek: Izdelava spletišč | 5169 (4767) | Netrunner |
» | Artisteer problemOddelek: Izdelava spletišč | 1393 (1137) | cyborg077 |
» | Forum, trgovina, noviceOddelek: Izdelava spletišč | 917 (769) | Netrunner |
» | Kateri CMS uporabljate ??Oddelek: Izdelava spletišč | 8114 (7351) | lexios |
» | JoomlaOddelek: Izdelava spletišč | 4320 (4320) | _Beast |