Forum » Programiranje » [Java] Eclipse in REST storitve
[Java] Eclipse in REST storitve
xardas ::
Pozravljeni,
učim se izdelave REST spletnih storitev. Pri tem sledim temu vodiču. Zanima me, kje lahko najdem datoteko 'web.xml' ("3.3. Define Jersey Servlet dispatcher"), ki bi se morala nahajati v mapi WEB-INF a je v mojem projektu ne najdem.
Uporabljam Tomcat v7.0.
Že v naprej hvala za odgovore.
učim se izdelave REST spletnih storitev. Pri tem sledim temu vodiču. Zanima me, kje lahko najdem datoteko 'web.xml' ("3.3. Define Jersey Servlet dispatcher"), ki bi se morala nahajati v mapi WEB-INF a je v mojem projektu ne najdem.
Uporabljam Tomcat v7.0.
Že v naprej hvala za odgovore.
arjan_t ::
pri servlet 3.0 je web.xml datoteka opcijska, lahko jo ročno dodaš ali pa poiščeš ekvivalent tega kar moraš napisat v web.xml in uporabiš anotacije v kodi
Spura ::
napisat jo moras, sicer pa ce v eclipsu naredis dynamic web project bi jo ze moral ti jo naredit
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spura ()
xardas ::
Naredil sem Dynamic web project, vendar je ni ustvarilo. Vsaj v WEB-INF mapi, kjer bi se morala nahajati, je ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xardas ()
pecorin ::
ko zazenes wizard za dynamic web project, je v zadnjem oknu moznost "generate web.xml deployment descriptor". tam moras dati kljukico, ce hoces, da ti sam naredi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | apache tomcat http errorOddelek: Programiranje | 798 (547) | kr?en |
» | JSFOddelek: Programiranje | 802 (583) | KaRkY |
» | java datapool - derbyOddelek: Programiranje | 2330 (2179) | jlpktnst |
» | tomcat in datasourceOddelek: Programiranje | 2026 (1783) | infiniteLoop |
» | Java servlet URL - kako naredit, da se ga ne vidi na klientu?Oddelek: Programiranje | 1134 (1089) | Fizikalko |