Forum » Kaj kupiti » Navigacija za 100€ - skrajno do 150€
Navigacija za 100€ - skrajno do 150€
StajercSSS ::
Rabim pomoč.
Navigacija se bo kupila kot darilo. Naj bi bla za tam okoli 100€, v skrajnem primeru do 150. Rabila se ne bo nikoli :) oz. bi rekel da malo, ampak mora jo imet,ker je kul.
Zanima me:
1. Katero priporočate.
2. Ali se da na vse navigacije nalagati karte s travnika (Partis,itd.), ker so na trgu različne znamke (Garmin,Prestigo,Mio,itd..)?
3. Ali se na vse navigacije da nalagati enake karte (Monolite,Atlas,AdriaRoute,itd), ali uporabljajo enake POI točke?
Včasih sem uporabljal Garmin na mobitelu in AdriaRoute, pa sem mislil da boga za j***a držim. Zdaj mam IGo z Monolite karto in mi je dosti boljše. Kaj je sploh razlika med različnimi kartami (Slovenija, vse najnovejši update)?
Kaj priporočate za nakup?
Navigacija se bo kupila kot darilo. Naj bi bla za tam okoli 100€, v skrajnem primeru do 150. Rabila se ne bo nikoli :) oz. bi rekel da malo, ampak mora jo imet,ker je kul.
Zanima me:
1. Katero priporočate.
2. Ali se da na vse navigacije nalagati karte s travnika (Partis,itd.), ker so na trgu različne znamke (Garmin,Prestigo,Mio,itd..)?
3. Ali se na vse navigacije da nalagati enake karte (Monolite,Atlas,AdriaRoute,itd), ali uporabljajo enake POI točke?
Včasih sem uporabljal Garmin na mobitelu in AdriaRoute, pa sem mislil da boga za j***a držim. Zdaj mam IGo z Monolite karto in mi je dosti boljše. Kaj je sploh razlika med različnimi kartami (Slovenija, vse najnovejši update)?
Kaj priporočate za nakup?
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
XS!D3 ::
Za 100€ se dobi že fajn navigacijo. Recimo, če so ti travniki domači in se ti ni problem malo poigrat, bi sam priporočal WAYTEQ X960BT. Naložiš gor iGO Primo z najnovejšimi kartami in imaš po mojem mnenju največ, kar se dobi za ta denar (če te res zanima, predlagam, da si prebereš to temo). Po drugi strani pa če rabiš easy to use škatlo, ki dela out of the box, in se z njo ne bo nihče kaj preveč ukvarjal, bi osebno vzel Garmina. Z modeli sicer nisem na tekočem, ampak vzemeš pač najnovejšega, ki ga dobiš za teh 100€.
Odločitev je tvoja, glede na to, da praviš, da se navigacija ne bo nikoli rabilo, je pa tako ali tako vseeno.
Odločitev je tvoja, glede na to, da praviš, da se navigacija ne bo nikoli rabilo, je pa tako ali tako vseeno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: XS!D3 ()
StajercSSS ::
Glede na to, da sem fanatik glede vsega,kar se da predrkat (flashanje TV-ja, THC B16 na SGS , itd.), bi me srce bolelo, če nebi vzel tega waytec-a.
Ampak me samo en problem loči od nakupa. Navigacija bo kot darilo. Pa me zanima, kako hitro se zadeva usposobi? In kako je z delovanjem? Ker na forumu je dosti postov glede tega, da ali ne dela višinomer, ali ne dela nekaj drugega, potem pa je treba neke 0/1 spreminja v system.txt datoteki. Glede na to, da navigacija ne bo zame,mora delat vse, kot treba. Najraje bi IGo naložil,ker mi na SGS-u dela super.
Ampak me samo en problem loči od nakupa. Navigacija bo kot darilo. Pa me zanima, kako hitro se zadeva usposobi? In kako je z delovanjem? Ker na forumu je dosti postov glede tega, da ali ne dela višinomer, ali ne dela nekaj drugega, potem pa je treba neke 0/1 spreminja v system.txt datoteki. Glede na to, da navigacija ne bo zame,mora delat vse, kot treba. Najraje bi IGo naložil,ker mi na SGS-u dela super.
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera navigacija Garmin 760 ali Navigon 7110 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20200 (11046) | madmitch |
» | cestna navigacijaOddelek: Kaj kupiti | 3994 (3084) | levaky |
» | Navigacij TOMTOM,GARMIN, MIOOddelek: Kaj kupiti | 13208 (12646) | zee |
» | nokia n95 in navigacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 5175 (4031) | kiFni |
» | dlančnik za navigacijoOddelek: Mobilne tehnologije | 2478 (2372) | gregaster |