Forum » Pomoč in nasveti » RESNO! , rabim pomoč!
RESNO! , rabim pomoč!
Medved ::
1.montiru sm abit kt7 raid+durona 700, tak kot je in hladilnik
2.vstavu grafično kartico in memorijo 64 Mb, za začetek in disketnik
3.prižgem mašino in kaj se zgodi: bios pokaže duron600 (100x6), prečita memorijo 64 itd in se tam ustavi, nikamor naprej
4. vse živo sm sprobu, resetiru parkrat CMOS, preveru disketnik, dela na drugi mašini, grafična tud, spomin tud
5.enkrat je na ekranu bios narisu barvni mjhn kvadratek noot pa črka ''L'', ki utripa - kaj bi to blo, na sredini ekrana
6.prosm za kakšno pomoč, pojma nimam kaj narest
2.vstavu grafično kartico in memorijo 64 Mb, za začetek in disketnik
3.prižgem mašino in kaj se zgodi: bios pokaže duron600 (100x6), prečita memorijo 64 itd in se tam ustavi, nikamor naprej
4. vse živo sm sprobu, resetiru parkrat CMOS, preveru disketnik, dela na drugi mašini, grafična tud, spomin tud
5.enkrat je na ekranu bios narisu barvni mjhn kvadratek noot pa črka ''L'', ki utripa - kaj bi to blo, na sredini ekrana
6.prosm za kakšno pomoč, pojma nimam kaj narest
če se je bios dvignu in spoznal procesor (sicer durona 600 ampak vseen)
in prečitu SDRAM, pol ne vem , če je ravno plata fuč, zakaj bi pa bla, nč nism s kladvom touku, hahaha , mal heca v tugi, hehe
in prečitu SDRAM, pol ne vem , če je ravno plata fuč, zakaj bi pa bla, nč nism s kladvom touku, hahaha , mal heca v tugi, hehe
JLP ::
Mislm da je problem lohka ker maš Durona k je izdelan po 31 tednu. Pred tem je Duron bil narjen za 1.5V po 31. tednu pa zahteva 1.6V.
Če maš BIOS TL pol boš mogu updejtad ga na najnovejšga (UL) sam to je problem ker se ti mašina noče zbootat.
Tko da probej si sposodt en drug proc pa updejtej BIOS al pa nes plato pa proc u trgovina pa nej ti oni flashajo BIOS.
Če maš BIOS TL pol boš mogu updejtad ga na najnovejšga (UL) sam to je problem ker se ti mašina noče zbootat.
Tko da probej si sposodt en drug proc pa updejtej BIOS al pa nes plato pa proc u trgovina pa nej ti oni flashajo BIOS.
Live long and prosper!
JLP mel si prou, dubu sm durona 600, ki dela, zdej bom flešu plato, tko da bo pol šla 700-tkoa gor - tenks, s tem smo to temo zaključl, matr je to sranje, ta nekompatibilnost, fantje bi se mogl mal zment a ne!?
JLP tenks rešu si mi problem, dvignu sm Kt7_ul.bin, ja ja kt7_tl.bin je problem, hehe kdo bi si mislu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upgrate BiosOddelek: Strojna oprema | 1455 (1224) | iso2000 |
» | Koliko stvari ste že uničili?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1686 (1167) | Tic |
» | problem pri navijanjuOddelek: Navijanje | 1318 (969) | Binji |
» | Abit K7TA z Duron 800 ali Abit Bx133RAID z Celeron II 700?Oddelek: Kaj kupiti | 1541 (1325) | Charls |
» | Kako navit Durona 700Oddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1246) | Medved |