Forum » Programiranje » c# excel interop
c# excel interop
detroit ::
v datatablu imam neke 22char podatke s katerimi probam nafilat excel datoteko. Uspe mi samo tako da dam apostrofe okol unga stringa ki ga dobim. A potem ko substringam to ven (substring deluje pravilno, sm gledal preko watch) mi zadeva v excelu zadnjih nekaj charov zamenja v 0.
p.s. cell numberformat moram dati na # drugače mi namesto tistega teksta pride nek 2353252+E32.
Any ideas kakšen numberformat ali kaj drugega lahko uporabim
p.s. cell numberformat moram dati na # drugače mi namesto tistega teksta pride nek 2353252+E32.
Any ideas kakšen numberformat ali kaj drugega lahko uporabim
Skero
smetko ::
preden začneš filat podatke, v excelu nastavi obliko dotičnih celic na besedilo.
No comment
detroit ::
done that:) ni pomagalo
Edina adhoc rešitev ki sem jo spackal je bila "*"+string + "'"
in potem substring. Brez zajebancije če sem dal "'" + string "'" ni delovalo. Ne obremenjujem se več s tem ker je kr neki.
Hvala
Edina adhoc rešitev ki sem jo spackal je bila "*"+string + "'"
in potem substring. Brez zajebancije če sem dal "'" + string "'" ni delovalo. Ne obremenjujem se več s tem ker je kr neki.
Hvala
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unicode 8.0.0 prinaša več kot sedem tisoč novih znakovOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 35453 (29932) | johnnyyy |
» | [JAVA] String problem!Oddelek: Programiranje | 1665 (1362) | Sergio |
» | [JAVA] kako dobiti določene chareOddelek: Programiranje | 1609 (1456) | molotov |
» | Problem (za Stratosa?)Oddelek: Programiranje | 2312 (1662) | Thomas |
» | <br> namesto EnterOddelek: Programiranje | 1344 (1133) | rc-car |