Forum » Pomoč in nasveti » Outlooku se je zmešalo :(
Outlooku se je zmešalo :(
firbec ::
Kar naenkrat se je začelo dogajati, da mail, katerega pošljem, moj Outlook pošlje 15 ali še večkrat istemu prejemniku. Kaj bi lahko to bilo ?
MIHAc27 ::
Sem že videl ene parkrat... ponavadi je kriva tvoja povezava v svet.
Med nastavitvami je ena opcija, koliko časa čaka outlook na odgovor strežnika. Premakni jo iz 1 minute na tja 5minut. Pa ne pošiljaj večjih datotek, če ni nujno.
Med nastavitvami je ena opcija, koliko časa čaka outlook na odgovor strežnika. Premakni jo iz 1 minute na tja 5minut. Pa ne pošiljaj večjih datotek, če ni nujno.
MIHAc27 ::
Tools > Email Accounts - Izbereš "View or Change email accounts" Tukaj vidiš profil za pošto.. na desni izbereš Change. Nato spodaj desno "More Settings" > Advanced.
Na sredini tukaj ti piše: Server Timeouts in drsnik spodaj. Premakni ga v desno.
Na sredini tukaj ti piše: Server Timeouts in drsnik spodaj. Premakni ga v desno.
sparklyslo ::
Hvala MIHAc27
Men se je zadnjič tudi zgodilo, da sem enemu 28x poslal en mail s priponko.
Mail je bil videti stalno v outbox, outlook ga je kar pošiljal.
Men se je zadnjič tudi zgodilo, da sem enemu 28x poslal en mail s priponko.
Mail je bil videti stalno v outbox, outlook ga je kar pošiljal.
neeno ::
Če gre za Outlook express, je problem v tem da se ti je napolnila datoteka Sent Items (max kapaciteta je 2GB) zato se sporočilo ne premakne iz Outboxa v Sent items in ostane not. Vsa sporočila ki so v Outboxu se pošljejo VSAKIČ ko pride do "pošiljanja prejemanja" po urniku - ponavadi na cca 15 min.
Če gre za navaden Outlook pa popucaj vso pošto iz Outboxa, po potrebi odpri novo .pst datoteko.
Če gre za navaden Outlook pa popucaj vso pošto iz Outboxa, po potrebi odpri novo .pst datoteko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | outlook express - problemOddelek: Programska oprema | 1370 (1134) | fosil |
» | Outlook Express težava zginili mailiOddelek: Pomoč in nasveti | 1165 (1082) | Blond |
» | outlook express problemiOddelek: Omrežja in internet | 2483 (2407) | smetko |
» | Outlook vec emailov naslovov!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2008 (1892) | kockish |
» | Pošiljanje pošte.Oddelek: Programska oprema | 3603 (3455) | Azz_Kikr |