Forum » Programska oprema » Program za zajemnje videa iz RTVSLO
Program za zajemnje videa iz RTVSLO
jav740 ::
Pozdravljeni,
sicer sem že nekaj časa posvetil probavanju katerega izmed programov, mi videa iz rtvslo.si ni uspelo dobiti.
Zanima me če ima kdo izkušnje s kakšnim programo za zajemnje flv videa iz rtvslo.si. V poštev pride tudi kakšnen program za Mac.
sicer sem že nekaj časa posvetil probavanju katerega izmed programov, mi videa iz rtvslo.si ni uspelo dobiti.
Zanima me če ima kdo izkušnje s kakšnim programo za zajemnje flv videa iz rtvslo.si. V poštev pride tudi kakšnen program za Mac.
demon#666 ::
Jaz sem pred kakim letom z real playerjem prenesel posnetke. Sicer lahko probaš z flash predvajalnikom in dodatkom za firefox - download helper.
Lp
Lp
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos vsebine z novega arhiva RTVSLO (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 111596 (4215) | 8Bit |
» | Kako povleči dol iz spleta zadevo.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1137 (920) | harvey |
» | Kako prenesti video oziroma avdio iz rtvslo.siOddelek: Zvok in slika | 2551 (2360) | kmetek |
» | Težava pri inštalaciji Realplayer-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 935 (871) | Slovencelj |
» | Kako zajamem video sliko pri www.siol.net/vizija?Oddelek: Zvok in slika | 1721 (1529) | V-i-p |