Forum » Strojna oprema » RAM TOSHIBA?
RAM TOSHIBA?
vklemen ::
Pozdrav,
očetu sem, včeraj na starejši model Toshibe L350-21C (17 inčna), ki je praktično sploh ni uporabljal naložil Win 7 x 64. Vse deluje super in lepo, vendar bi rad nadgradil tudi RAM na 4GB. Sedaj ima namreč 3 GB (1 x 2 GB + 1 x 1 GB ploščico).
Cruical scan mi ven vrže tole:
Ram-e sem tudi slikal:
Zdaj pa imam na Enaa.com nagledan naslednjo 2 GB RAM ploščico in bi rad pred nakupom še vaše mnenje, če je kompatibilna (meni se zdi, da je):
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
Že vnaprej hvala in lep dan vsem
očetu sem, včeraj na starejši model Toshibe L350-21C (17 inčna), ki je praktično sploh ni uporabljal naložil Win 7 x 64. Vse deluje super in lepo, vendar bi rad nadgradil tudi RAM na 4GB. Sedaj ima namreč 3 GB (1 x 2 GB + 1 x 1 GB ploščico).
Cruical scan mi ven vrže tole:
Ram-e sem tudi slikal:
Zdaj pa imam na Enaa.com nagledan naslednjo 2 GB RAM ploščico in bi rad pred nakupom še vaše mnenje, če je kompatibilna (meni se zdi, da je):
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
Že vnaprej hvala in lep dan vsem
Brias ::
http://www.pctrgovina.com/trg/detajl.ph...
Naziv: RAM 2GB DDR2 PC2-6400 800MHZ SODIMM INTEGRAL
Cena: 26,00 EUR (DDV je vračunan!)
pridi z prenosnikom sem, probaj, ce dela placas ... cruciala dajati zraven samsunga ... ne bos nic naredil ...
Naziv: RAM 2GB DDR2 PC2-6400 800MHZ SODIMM INTEGRAL
Cena: 26,00 EUR (DDV je vračunan!)
pridi z prenosnikom sem, probaj, ce dela placas ... cruciala dajati zraven samsunga ... ne bos nic naredil ...
vklemen ::
Hvala za info. Najbrž imaš kar prav (predvidevam, da delaš tam - mi lahko pod ZS daš svoje ime in kontakt, da priletim k tebi, ko bom imel pot proti LJ)?
Samo za potešitev moje nevednosti - kaj je pa narobe z Cruical RAM-i?
Lp
Samo za potešitev moje nevednosti - kaj je pa narobe z Cruical RAM-i?
Lp
Brias ::
LP
ne delam tam, je pa res da z njimi dosti sodelujem ...
po posti postiljajo tudi oni, samo ne vem ce se ti splaca, ker je 5 eur postnine, enako, ali vzames 1 ram, ali vzames 1 komp ...
rame imajo skoraj vedno na zalogi vendar je vseeno pametno da tisti dan ko mislis, poklices ...
mojo cifro ti lahko vseeno dam na PM, povej :)
ne delam tam, je pa res da z njimi dosti sodelujem ...
po posti postiljajo tudi oni, samo ne vem ce se ti splaca, ker je 5 eur postnine, enako, ali vzames 1 ram, ali vzames 1 komp ...
rame imajo skoraj vedno na zalogi vendar je vseeno pametno da tisti dan ko mislis, poklices ...
mojo cifro ti lahko vseeno dam na PM, povej :)
HyperGL ::
Če te zanima imam jaz na voljo eno palčko od 2gb DDR2 za 20eur, sem pa z obalnega konca, dnevno v sežani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja prenosnik, RAMIOddelek: Kaj kupiti | 1265 (1114) | matonson |
» | Dokup RAMaOddelek: Kaj kupiti | 2101 (1623) | Hanzo |
» | Compaq Presario CQ 71Oddelek: Strojna oprema | 1771 (1714) | kevaliz |
» | Kompatibilnost RAM DDR 2Oddelek: Strojna oprema | 737 (625) | vklemen |
» | DDR2 SDRAM 2GB - kje naj dobim?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1358 (1315) | st0jko |