Forum » Mobilne tehnologije » iphone 4 v. 5.0.1
iphone 4 v. 5.0.1
T-Mac ::
Pozdravljeni
Zanima me ali kdo ve za program za posiljanje mms-ou na iphone 4. Vem da lahko v programu za sporocila prilimas slikco napises nekaj in poslje kot mms oblika.
Jaz pa rabim program da posljem mms da notri ni slike samo besedilo kot mms... Upam da me razumete...
Zelim program za iphone da posljem samo text v mms obliki brez kake dodatne slike....
Hvala za pomoc
Andrej
Zanima me ali kdo ve za program za posiljanje mms-ou na iphone 4. Vem da lahko v programu za sporocila prilimas slikco napises nekaj in poslje kot mms oblika.
Jaz pa rabim program da posljem mms da notri ni slike samo besedilo kot mms... Upam da me razumete...
Zelim program za iphone da posljem samo text v mms obliki brez kake dodatne slike....
Hvala za pomoc
Andrej
Nextor ::
Pa dodaj v mms 1px * 1px transparentno slikico, to je edini bypass, ki mi pade na pamet ali pa poglej za kakšno drugo aplikacijo npr. biteSMS, samo boš rabo jaillbreak...
Limit-sky ::
Pozdravljeni
Hvala za pomoc
Andrej
Najprej v settings/messages vkljućiš Show Subject Field. Nato ko pišeš nov Message v polje Subject napiši bilokaj in bo sporočilo poslano kot MMS.
My name is mufti. Jype mufti.
And I am extremist.
And I am extremist.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Znane cene Hoferjeve mobilne telefonije HoT (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 37410 (25719) | AštiriL |
» | Samsung Galaxy S4 - Grde fotkeOddelek: Mobilne tehnologije | 1387 (1215) | kickboxerka |
» | Prihajajoči iPhone 5S bo verjetno na voljo v zlati (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 36161 (31360) | brunoland |
» | paketni prenos omogocen le za MMSOddelek: Mobilne tehnologije | 8517 (8170) | bajsibajsi |
» | cyanogenmod rom, tezava z mmsiOddelek: Mobilne tehnologije | 2678 (2428) | rutifruti |