» »

Program za vodenje manjšega podjetja

Program za vodenje manjšega podjetja

levaky ::

lp!

Iščem neko cenovno ugodno rešitev za vodenje manjšega podjetja. Potrebujem možnost izdajanja računov/predračunov, artikle vnašat oz imeti seznam, vodenje skladišča oz en pregled nad zalogo in to je pomoje to:) Če imam lahko zraven še dobavnice je to samo pika na i.

Če zadeva lavfa še preko web-a smo na konju:)

lp, Matej

terryww ::

vem za cebelca.biz... kontaktiraj pa vprašaj
It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.

atlet ::

Hoj, vse to ponuja Quibi . Vodenje zalog je trenutno v testiranju, če te zanima mi piši na privat, pa ti omogočim dostop. ;)
Enostaven program za fakturiranje -> www.quibi.net

Avian ::

hmm ni web ... samo kaj pa Poslovanje od Datastudio ? Sam uporabljam njihovo pa sm zadovoljen. Ima vse kar iščeš.

Sam z webom nimam ravno dobrih izkušenj, tako da nisem ravno pristaš le-takih rešitev.

lp Avi
"Sound is fifty percent of the motion picture experience" - George Lucas

levaky ::

Do sedaj smo uporabljali rešitev od Datastudio, a so jo s tem letom podražili za 100%, kar pa je preveč za nas. Prav tako smo imeli večkrat težave z nadgradnjo, saj nam po nadgradnji stvari niso več delovale pravilno(kaj točno ne vem, ker ga sam nisem uporabljal). Načeloma pa nam je zadeva ustrezala in bi jo še naprej uporabjali, če bi cena ostala enaka... A kaj moremo...

Matej

Matjaz4 ::

Živjo, sem malo pobrskal po temah in ugotovil, da sem enkrat že sodeloval v tvoji temi, ko si iskal program. Vidim, da ga še. Mi smo v tem času prešli na Poslovanje od DataStudia in tudi na njihov sistem spletne trgovine 123nakupi.si in smo zadovoljni. Pred novim letom smo imeli prvi update....vse bp. Je pa res odvisno kaj pričakuješ, nas je pač več in speltne zadeve odpadejo (torej programi, ki tečejo v browserjih). Mislim, pa da imaš drugače spletnih programov malo morje na razpolago.

Avian ::

hja kaj čmo vse gre gor... tud nafta ... je tudi zame bil šok, a vendar ko sem prečekiral ostalo ... no so še vedno poceni za to kar ponujajo ...

Bolj mi je padla v oči to da si napisal da je nekaj narobe delovalo ??!! Če ni skrivnost kaj pa? Ker načeloma sam pri 3h postajah in 5ih uporabnikih v trgovin nisem opazil kakih napak po posodobitvah, prej nasprotno, da so vgradili kar nekaj funkcij, ki sem jih rabil. No je pa res, da se je enkrat pojavila ena čudna zadeva pri določenih artiklih ... no nakoncu smo (tu so moram reči iz Datastudia zelo pomagali) najdl seveda krivca pri našem fantu, ki je zadeve delal malo na svojo roko oz. bolj z levo roko :) - če se pač ne držiš določenih poslovodskih postopkov pač zadeve ne morajo štimati :)

Bi mi bila pa vseeno zanimiva informacija, če lahko izvem, kaj je pri vas bilo narobe da preverim še pri sebi :) nikoli pač ne veš ... lahko seveda kar pod privat da ne bova smetila tu.

lp Avi
"Sound is fifty percent of the motion picture experience" - George Lucas


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Free program za izdajanje računov/ vodenje malega podjetja

Oddelek: Programska oprema
3419541 (1169) Roko0
»

Program za izdelavo računa, fakture (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
5832277 (13854) krneki0001
»

Program za ''mini'' računovodstvo

Oddelek: Programska oprema
165005 (166) Gregor P
»

Računovodski/poslovalni program za OSX in WIN

Oddelek: Programska oprema
61903 (1767) Matjaz4
»

Program za izdelavo računov in vodenje evidence

Oddelek: Programska oprema
166839 (4306) Sklemen

Več podobnih tem