Forum » Pomoč in nasveti » Mreža/ADSL Net-sharing ali file/printer sharing -> oboje naenkrat mi pa ne dela+problemi z mail attachment
Mreža/ADSL Net-sharing ali file/printer sharing -> oboje naenkrat mi pa ne dela+problemi z mail attachment
psihopat ::
1. imam 2 računala, na obeh win98. imam ADSL, med računalnikoma imam spleteno pajkovo mrežo. za skupno-rabo/sharanje interneta uporabljam SyGate Home Network.
2. Problem No. 1: Takoj ko prižgem program za sharanje interneta (sygate), neha delovati file/printer sharing med tema dvema računalnikoma. tako da se moram odločati med tem ali bom sharal internet ali pa bom sharal file/printer. Zakaj mi noče obojega naenkrat sharat? Kaj je za nardit, da bi oboje delovalo naenkrat???
3. Problem No. 2: sklepam, da zaradi tega problema, na kompjuterju klientu ne morem pošiljati elektronske pošte z attachmenti-priponkami. prav tako ne morem z MSN messengerjom pošiljati datotek. Na glavnem server računalniku pa vse normalno dela. Kaj je za nardit, da bo tudi na klientu vse delalo normalno
P.S Nobenega firewalla nimam vklopljenega, vsaj sam ga nisem vklapljal
2. Problem No. 1: Takoj ko prižgem program za sharanje interneta (sygate), neha delovati file/printer sharing med tema dvema računalnikoma. tako da se moram odločati med tem ali bom sharal internet ali pa bom sharal file/printer. Zakaj mi noče obojega naenkrat sharat? Kaj je za nardit, da bi oboje delovalo naenkrat???
3. Problem No. 2: sklepam, da zaradi tega problema, na kompjuterju klientu ne morem pošiljati elektronske pošte z attachmenti-priponkami. prav tako ne morem z MSN messengerjom pošiljati datotek. Na glavnem server računalniku pa vse normalno dela. Kaj je za nardit, da bo tudi na klientu vse delalo normalno
P.S Nobenega firewalla nimam vklopljenega, vsaj sam ga nisem vklapljal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2008 network sharingOddelek: Operacijski sistemi | 2476 (2177) | mazupan |
» | programi za narest PROXY SERVER.Oddelek: Programska oprema | 1457 (1375) | Lith |
» | Internet connection sharingOddelek: Omrežja in internet | 1871 (1373) | Quickbeam |
» | ADSL - 2 racunalnika - mrezne kartice ???Oddelek: Strojna oprema | 1850 (1511) | Tomi |
» | G-kabel : 1 modem - dva računalnika - kako ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1228 (1078) | Pendexter |