» »

levicom napajalnik

levicom napajalnik

boštjan ::

zanima me če je levicom dober napajalnik.se splača zanj dat 54.28€ 420W?

kuglvinkl ::

Mislim, da je bil test na THG. In pa, dej nam povej amperaže na 3.3 in 5 V.
Your focus determines your reallity

Mislim, da je bil test na THG. In pa, dej nam povej amperaže na 3.3 in 5 V.

a še veš link mogoče.torej se splača al ne?

kuglvinkl ::

Pred časom so na THG (tomshardware.com) stestirali goro napajalnikov. In v njihov search (articles ali nekaj takega) vpišeš ime tvoje trafe. Če ga niso, ga pač niso, ne?

Glede specifikacij. Daj potrudi se in nam napiši kolk ima A na 3.3V in 5V. To _mora_ pisat na njihovi strani.
Your focus determines your reallity

OZZY ::

Če dobro vem gre za Levicom Black line napajalnik.

Tako ti povem. Ima pasivni PFC in naslednje napetosti:
+3.3 = 28A
+5 = 30A
+12 = 18A

Po moje je bolje vzeti od meridian case napajlanik 400w, ki ima pri 3.3 isto amperov ampak ima pri 5V kar 40A. Pri 12 pa isto 18A. Cena pa je podobna. Ima pa tudi PFC.

Je pa res da meridian nima dual fana.
Go with the flow.

OZZY ::

Ja pa še to. Mogoče se ti splača vzeti levicom 450W, ki je cc 20 eurov dražji.

napetosti tega:
+ 3,3 Volt 35 A
+ 5,0 Volt 37 A
+ 12,0 Volt 17 A
Go with the flow.

jest10 ::

Ja zakaj pa ne kar cele elektrarne??? Ma nehite no pretiravat. 350W je več kot dovolj

ker se na napetosti in ampere ne spoznam dovolj,mi samo še povejte če so ti amperi ok za te napetosti,za tega 420W napajača.gor bom priključo ECS ks5a,1,3GHZ duron,volcano7+,wd 80GB disk,en cd-rw,disketnik in 9500pro.kasneje bom zamenjo proc z 2000+ in ddr rami.kolko sem vido tisti test na toms hardweru,bi levicom mogo mojo konfiguracijo brez problema napunit.

odločam se še za enega drugega napajalnika Chieftech HPC-360W-302-DF .podrobnosti pa na tem naslovu. je tudi cenejši,saj ma 360W.jaz pa bi gor priklopo 9500pro+wd disk 40W+ECS k7s5a+1,3GHz duron(kasneje 2000+)+volcano7+,pa cd-rw.
torej kaj zdaj kupit.čifteka ali levicom?
pa ta čiftek še ma aktivni PFC.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: boštjan ()

jest10 ::

Chieftech jasno. Pa še ta ti bo čez glavo zadosti. Jasno če so to tapravi wati in ne kaki "kitajski"

rd6173 ::

Kaj pa je sploh PFC(aktivni/pasivni)???

What is the PFC?
(Power Factor Correction)

Many loads are highly inductive, such a lightly loaded motors and illumination transformers and ballasts. You may want to correct the power factor by adding parallel capacitors. You can also add series capacitors to "remove" the effect of leakage inductance that limits the output current.(Jim Lux -2002).

Non-PFC offers around 0.5~0.6 PF (Power Frequency), 40%~50% power lost.

Active PFC provides more efficient PF(Power Frequency), 0.95~0.99, it means only 1%~5% power has gone.

Passive PFC provides 0.70~0.80 PF(Power Frequency), it means 30%~20% power has gone.
upam da razumeš8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč pri nakupu napajalnika!

Oddelek: Strojna oprema
71097 (957) ziga1990
»

Koliko je se varna temperatura za zracno hlajenje?

Oddelek: Navijanje
463027 (2154) schurda
»

Nujno potrebujem nov napajalnik

Oddelek: Kaj kupiti
382170 (1602) Dr_M
»

PSU za okoli 15k SIT

Oddelek: Kaj kupiti
422063 (1574) MALJUTKA
»

napajalnik do 15K