» »

Tina Maze vs Tomaž Lovše

Tina Maze vs Tomaž Lovše

Temo vidijo: vsi
««
5 / 14
»»

oo7 ::

[ HASHodYouTube]

Beli_Zajcek ::

Ne gledat njenih posnetkov, da ne bodo tvoje uboge livarske učke od grdavšnosti Tine oslepele. :))

Je hudo bit livar in imeti majhno plačo? Dokler lahko pljuvaš po sposobnih ljudeh, ki dejansko imajo ambicije in so s celoživljenskim odrekanjem dosegli nekaj na svetovnem nivoju, najbrž gre. A ne?

/Drugače pa v videu lahko vidiš packo pohlepno, kako se je pripravljena tudi slačit za denar!!! :))

marijancek ::

mislim da ima tu vseeno avtomatično prednost tina maze, ker je le talent, kar je v športu važno. bolje imeti 1 tino maze kot 100 povprečnežev. lovšetu ni bilo treba hoditi po televizijah in je kritizirati. zgodbe ne poznam, tako na prvi pogled. glede na to, da je predmet spora denar, bi rekel, da je bogataš lovše bolj zagaman v tej zgodbi.

Zgodovina sprememb…

oo7 ::

Beli_Zajcek je izjavil:

Ne gledat njenih posnetkov, da ne bodo tvoje uboge livarske učke od grdavšnosti Tine oslepele. :))

Je hudo bit livar in imeti majhno plačo? Dokler lahko pljuvaš po sposobnih ljudeh, ki dejansko imajo ambicije in so s celoživljenskim odrekanjem dosegli nekaj na svetovnem nivoju, najbrž gre. A ne?

/Drugače pa v videu lahko vidiš packo pohlepno, kako se je pripravljena tudi slačit za denar!!! :))


Sposoben človek je LOVŠE ne ta revca boga ko je ravna ko ploh pa se mora slačit za denar pa še za pokazat nima nič hahahahaaha.
Ja moja plača je normalna ampak vseno bolša kot tvoja žepnina,ki ti jo daje mamica a ne revček???:))

jype ::

M-POWER> ta revca boga ko je ravna ko ploh pa se mora slačit za denar pa še za pokazat nima nič hahahahaaha.

Vredna je spoštovanja. Ti pa ne.

oo7 ::

jype je izjavil:

M-POWER> ta revca boga ko je ravna ko ploh pa se mora slaĨit za denar pa ťe za pokazat nima niĨ hahahahaaha.

Vredna je spoĹĄtovanja. Ti pa ne.


Lovše je vreden spoštovanja ja. Tina Maze pa žal ne,toliko jo spoštujem kolikor ima velike joške se pravi Nič.:))

jype ::

K sreči so vse nule na tem svetu skupaj zelo majhen faktor v njenem življenju, zato je to najbrž ne prizadane preveč. Ona pač vrhunsko smuča in pri tem uživa, ti pa nosiš okol železne pokrove (in pri tem upam da uživaš).

Okapi ::

A se je potem kaj izvedelo - je na oni fotki iz nudistične plaže zares Tina ali ne? Ko se že ravno kregate o velikosti njenih prsi8-)
http://primp.it/articles/20120048/artic...

O.

oo7 ::

Kam smo prišli? Se sprašuje tina. Res žalostno, da ne ve. Točno tja, kamor vas je pripeljal masi, ki ga podžiga še odvetnik. Moje vprašanje masiju, bi bilo:povej koliko dolgujete še za plačo gospodu hefotu in koliko si mu izplačal nagrade za osvijene medalj v predlanski sezoni.

Zakaj tina danes ni osvojila medalije? Ker misli samo na denar in tudi mlajši potrebujejo denar ne samo ona in ima lovše prav, da se ne pusti jeb*** vsakemu, ki ima 5 minut časa. Največja baraba je pa lovše zdaj, ker ji je zrihtal status šampijonke?

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

Gavran ::

Super Sonic je izjavil:



Njeni zasebni sponzorji se nič ne pritožujejo, pritožujejo se spozorji SzS, ker Tina ne opravlja svojih dolžnosti - se pravi; odhaja iz snemanj, sploh ne snema ali pa gre po medaljo v osebni budni. In ti sponzorji sekajo po SzS, ker delo ni opravljeno oz. če je, ni tako, kot so se dogovorili.



Ampak tule so hakeljci:
- Tina ima s smučarsko zvezo pogodbe, ki določajo obojestranske obveznosti, Lovše pa ni izpolnil pogodbenih obveznosti iz pretekle sezone in pogojuje izplačilo z delom v tej sezoni, kar je "čudno".

- Tina ima osebne sponzorje, s katerimi je seznanjena smučarska zveza, ki pa očitno (Citroen) sklepa s Citroenom pogodbo za katero ve, da je Tina zaradi svojega sponzorja ne more izpolniti. Enako (smučarska zveza sklene s Tino eno pogodbo, v pogodbi s sponzorji pa določi drugače) je očitno tudi z drugimi sponzorji. Če smučarska zveza ne zna uskladiti vseh obveznosti, ne more za to obtoževati Tine.

- tudi za slabo vidnost sponzorskih napisov je očitno kriv tisti, ki drese in bunde priskrbi - in to spet ni Tina
Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.

Super Sonic ::

- Tina ima s smučarsko zvezo pogodbe, ki določajo obojestranske obveznosti, Lovše pa ni izpolnil pogodbenih obveznosti iz pretekle sezone in pogojuje izplačilo z delom v tej sezoni, kar je "čudno".


Iz zasebnega žepa ja, ji dolguje 120k€ in ravno to pogojuje. Kar kaže nato, da so se skregali, ampak SZS ji je dolžna le 50k€, kar je zapadlo teden dni nazaj in bo dobila ta manjko. Ali drugače. Ko ni hotela snemati reklam, ji je bil dolžen le Lovše osebno, SZS pa nič. Pa tudi če bi bila SZS dolžna, vemo kakšni časi za sponzorstva so.

- Tina ima osebne sponzorje, s katerimi je seznanjena smučarska zveza, ki pa očitno (Citroen) sklepa s Citroenom pogodbo za katero ve, da je Tina zaradi svojega sponzorja ne more izpolniti.


Sorry no, ampak v bistvu bo pa ja obratno. Valda da ne bo zdaj zveza gledala katere sponzorje ima ena Tina Maze in se odpovedala zastonj voznemu parku. To je šele nebuloza. SZS je pač obnovila pogodbo s Citroenom in vsi alpinci, ter širše, imajo službene Citroene. Zdej če ima Tina Maze Audija, jim to dol visi, ker ona je od zveze PREJELA 212k€ in zato ima obveznosti. Konec debate.

Je pa Mazejva čudna, da ne gre do Citroena in tam iztrži več, ampak ima še svoje naveze. To so njeni osebni problemi, zaradi mene (ali nas) če ima še MB, OPEL in KIO za sponzorja, če jih dobi, hvala bogu, ampak reklamirat bo mogla, zaradi SZS s katerim je pogodbeno vezana.

Če smučarska zveza ne zna uskladiti vseh obveznosti, ne more za to obtoževati Tine.

Kot sem že rekel, obratno je, ker SzS je pred Tino Maze in skrbi zato, da ko se upokoji, da bo pri nas še kdo smučal. In Tina je tista, ki ve kateri sponzorji so tisti, ki jih mora zastopati v okviru SzS. Obstaja pa še možnost, da se Tina odpove 212k€ in dobi nižji znesek, pa ji ne bo potrebno nikamor hodit. Tu se vidi ta dvoličnost tega teama.

- tudi za slabo vidnost sponzorskih napisov je očitno kriv tisti, ki drese in bunde priskrbi - in to spet ni Tina

S temi bundami je bilo tako, da so res na SzS zajebal in dal prenizko našitke, ampak to še ne pomeni, da so zaradi tega vsi nesposobni tam (to je pod a) in so dostavili pravilne bunde, ki pa jih Tina nekajkrat namerno ni oblekla (to je pod b). Ravno tako je menjala drese (ko je smučala slalom je nosila veleslalomski dres, ipd).

Sicer so pa to manjše kršitve, večje je naredila v sklopu snemanj.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

marijancek ::

>Zakaj tina danes ni osvojila medalije? Ker misli samo na denar
jaz bi rekel, ker jo je lovše znerviral z včerajšnjimi nastopi.

#000000 ::

Ma men se zdi da se predvsem Lovše obnaša (vsaj v javnosti) kot nek užaljen-trmast otrok ki mu ni uspelo dobit čokolade. Tina je vsaj tiho oz. javno ne razpreda o zadevi, Lovše pa k da je 5 let star, zgleda on težko prenaša če ni po njegovem, to sem opazu že ko je na TV, vsakega novinarja naslavlja po imenu, Slaka je recimo v trenjih imenoval uroš, in tako naprej. Tukaj se vidi kak odnos imaš, oni njega g. Lovše on pa nazaj imensko, to je slaba olika, al pa snobovstvo. V bistvu pa koji K. je sploh prišel "reševat" SZS ?

Beli_Zajcek ::

oo7 je izjavil:

Sposoben človek je LOVŠE ne ta revca boga ko je ravna ko ploh pa se mora slačit za denar pa še za pokazat nima nič hahahahaaha. Ja moja plača je normalna ampak vseno bolša kot tvoja žepnina,ki ti jo daje mamica a ne revček???:))


Ja ja, prav imaš, pa sposobna je tudi uprava tvojega podjetja. Mimogrede, v kratkem gredo v neki hotel na dvodnevni team building, ker so tako uspešni in si želijo še večje uspešnosti. Si kot "livar" povabljen zraven ali pa si mogoče eden izmed 140 srečnežev, ki bodo namesto team buildinga dobili odpoved?

A je mogoče tudi to eden izmed razlogov zakaj si tako žolčen in zamerljiv?

Tina v nasprotju z večino slovencev že od malih nog trdo trenira in ima zelo jasno postavljene cilje. Te cilje tudi uspešno dosega. Kakorkoli pogledaš, 1 mio € letnih prihodkov ne dosega marsikatero podjetje. Čeprav ne poznam dobro ozadja zgodbe vsekakor prej verjamem Tini, ker razne zveze in funkcionarji imajo v Sloveniji še pa še afer za sabo. V nobenem primeru pa ne bom privoščljivo zmerjal Tino z pohlepno žensko, ker poskuša - bognasobvarijpredtem - kot vsi mi ostali, čimveč zaslužiti.

Super Sonic ::

Ma men se zdi da se predvsem Lovše obnaša (vsaj v javnosti) kot nek užaljen-trmast otrok ki mu ni uspelo dobit čokolade. Tina je vsaj tiho oz. javno ne razpreda o zadevi,


Spet. Jaz sem naročen na Dnevnik in šport rubriko vedno prebiram ob malici, zato zgodbi sledim že nekaj časa. Obratno je. Tina je res tiho, ampak Massi napada SzS od kar je s Tino Maze in to je sedaj že kar nekaj časa. Polno je tega pluvanja čez SzS, v bistvu ga je bilo že toliko, da sem se že sam spraševal, če je to normalno, da je SzS tiho (torej, to pomeni, da ima Massi prav).

Kar se je sedaj pokazalo je to (moje mnenje), da so ugotivili, da je Lovše poln denarja in če je Tini pridelal 212k€, ji bo pa še kaj. Ampak ta se ne da in po nešteto izzivanjih Massija v medijih, se je vendarle odzval in povedal svojo plat. Ki se sklada v popolnosti s tem, kar se dogaja.

Torej, Lovše ni nikogar napadel, le odgovoril je napadom Massija, ki trajajo intenzivno že dobra pol leta. Vprašati se je torej treba ali je normalno, da Massi tolče po SzS med sezono, ker zapričakovat je, da v kolikor nima prav, da bo SzS udaril nazaj.

V bistvu pa koji K. je sploh prišel "reševat" SZS ?

Je bogatun, ki ima rad smučanje, je dobro povezan in to je to. Vprašaj Majdičevo, kaj si misli o njem. Veliko je naredil za smučarijo v zadnjih letih.

Kakorkoli pogledaš, 1 mio € letnih prihodkov ne dosega marsikatero podjetje.

Massi ti bo še vedno povedal, da je njihov serviser, zaradi tega ker so ekstremen in mali team (kriva je seveda SzS), zaspal na cesti zaradi preutrujenosti. Torej, team, ki ima na razpolago 1 miljon €, ne more plačat par jurjev za enega člana, ki bi skrbel za "male stvari" in prevažal ljudi okoli.

Vse ostalo ne sodi v temo, ker z izjemo enega, Tini nihče ne očita njenih rezultatov, kvalitet in sposobnosti, ampak le požrešnost na denar oz. izsiljevanje SzS, da bo nastopala za drugo državo, v kolikor ji Lovše zasebno ne nakaže tistega kar so se dogovorili za lansko sezono. In prav je, da javnost to ve (mi se bomo pa potem že razdelili, vsak se določi najprej po sebi).
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

oo7 ::

Beli_Zajcek je izjavil:

oo7 je izjavil:

Sposoben človek je LOVŠE ne ta revca boga ko je ravna ko ploh pa se mora slačit za denar pa še za pokazat nima nič hahahahaaha. Ja moja plača je normalna ampak vseno bolša kot tvoja žepnina,ki ti jo daje mamica a ne revček???:))


Ja ja, prav imaš, pa sposobna je tudi uprava tvojega podjetja. Mimogrede, v kratkem gredo v neki hotel na dvodnevni team building, ker so tako uspešni in si želijo še večje uspešnosti. Si kot "livar" povabljen zraven ali pa si mogoče eden izmed 140 srečnežev, ki bodo namesto team buildinga dobili odpoved?

A je mogoče tudi to eden izmed razlogov zakaj si tako žolčen in zamerljiv?

Tina v nasprotju z večino slovencev že od malih nog trdo trenira in ima zelo jasno postavljene cilje. Te cilje tudi uspešno dosega. Kakorkoli pogledaš, 1 mio € letnih prihodkov ne dosega marsikatero podjetje. Čeprav ne poznam dobro ozadja zgodbe vsekakor prej verjamem Tini, ker razne zveze in funkcionarji imajo v Sloveniji še pa še afer za sabo. V nobenem primeru pa ne bom privoščljivo zmerjal Tino z pohlepno žensko, ker poskuša - bognasobvarijpredtem - kot vsi mi ostali, čimveč zaslužiti.


Nič ne rečem,vse je možno,da gre firma po gobe.Sej v teh časih to ni nič novega.Bom pač poiskal novo zaposlitev.
Seveda od malih nog trenira,sej je imela vse pogoje,kar jih veliko ljudi nima.
Veš kaj mi gre na živce pri tem??
Ona dobi čez miljon evrov denarja na leto potem se gre pa kregat javno zaradi tistih par tisoč evrov,sploh pa v tej krizi,ko ljudje nimajo denarja.Moraš vedeti,da pri nekaterih družinah jih je 5 a dela samo eden za 600eur ta smrkla se gre pa po televiziji kregat za denar.Dobi miljon evrov kar 90% Slovencev nebo zaslužilo celo življenje on pa se krega za ta drobiž.(No zame to ni drobiž za njo pa je).
Da smo si na jasnem ne Tina ne Lovše noben ni nedovžen po domače povedano se oba grebeta za denar.

Super Sonic ::

http://www.rtvslo.si/sport/zimski-sport...

Citiram: "Damijan Terpin misli, da zato, ker je odvetnik, ki je blizu SDS-a, me bodo stisnili bom moral popustiti, Tina pa bo delala, kar hoče. Beri: imela bo zvezi konkurenčne sponzorje, kasirala letno več kot milijon evrov, zveza bo pa pač morala biti tiho. Dokler bo Tomaž Lovše predsednik, tega ne bo."

Bo še zelo veselo. ;)
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

oo7 ::

Smučarska zveza združuje 223 društev iz vse Slovenije. Več kot 2300 tekmovalcev nastopa na tekmovanjih vseh rangov in kategorij. Popolni absurd bi bil, da bi Smučarska zveza Slovenije četrtino proračuna odvajala na račun Tine Maze. Naj vas ezveze, kjer se pojavi kak dober tekmovalec, opustijo financiranje podmladka in druge dejavnosti? Naj bodo trenerji brez plač zatradi Tine Maze? Pa saj se bodo v Sloveniji panožne zveze začelie bati, da kak njihov tekmovalec postane zvezda svetovnega razreda, saj se lahko zgodi, da bo zveza zaradi njega obubožala! Zakaj Zavec ne izsiljuje Bosarske zveze recimo? Zakaj pa Majdičeva ni milijonarka? V Svetovnem pokalu je osvojila 24 zmag, od tega kar 20 v šprintu, kar jo uvršča na drugo mesto najboljših šprinterk v zgodovini in ćetrto najuspešnejšo tekmovalko v svetovnem pokalu, pa se ni razpočila od prevzetnosti kot se je Mazejeva. Upošetvajte, da imajo alpinci bistveno več startov na sezono kot tekači, ena tekma traja, za razliko od tekaških preizkušenj, par minut tekaška pa tudi skoraj uro. Pa ,da ne govorimo o izčrpanosti tekačev ali alpskega smučanja.

Pšenični ::

"Da smo si na jasnem ne Tina ne Lovše noben ni nedovžen po domače povedano se oba grebeta za denar."

Normalno, da se oba grebeta za dnar. Punca je podjetna in prav je tako. Lovše je naletu na "svojo kategorijo".

Tud jaz bi zahteval vse, do zadnjega centa, z obrestmi, po dnevih. Da ne bo pomote, tisti denar, ki ne ga bo dobila ali bo dobila ...sigurno ne bo šel za karitas. Ali za mlade družine.....

Zgodovina sprememb…

Looooooka ::

S to razliko, da jsz na smucanju se nisem videl navijacev z napisom "Lovse Lovse".
In na koncu dneva je pomembno samo kdo je na tekmovanjih "cash cow".Pa ce doseze peto ali prvo mesto.Ce firmi prinese milijon evrov...potem verjetno 100.000 eur ni prenizka zahteva.Pa tud ce ma zveza 100.000 drugih smucarjev.
It's simple math.
Pogledajo naj dobicek in placajo toliko kolikor so obljubili.Razni izgovori koz to "ni fer,d a se o tem pogovarjamo med sezono" so ze pateticni, ker jih je uporabil ze najmanj 1x v zadnjih 2 letih(ne spremljam sporta pa mi ze sam zaradi zadnjih 3 let izgleda kot nakladac).

Super Sonic ::

In na koncu dneva je pomembno samo kdo je na tekmovanjih "cash cow".Pa ce doseze peto ali prvo mesto.Ce firmi prinese milijon evrov...potem verjetno 100.000 eur ni prenizka zahteva.Pa tud ce ma zveza 100.000 drugih smucarjev.


Takšno razmišljanje je čisto mimo udarjeno, ker znesek 212k€ na leto ni sporen. To je bil znesek, ki je bil stvar pogajanja in tle so pristali (torej te to načeloma ne zanima). Kar je problem, je osebni dolg Lovšeta do Tine, ki zgleda ni prišel na račune pravočasno z nekim razlogom. In to mešat v SzS je vsaj nekoretno, ker za te reči obstajajo sodne poti.

212k€ da je malo? To je stvar debate, ampak kot sem že rekel, najdite enega športnika, ki ga Slovenska nacionalna panožna športna zveza plačuje tako dobro.

Tina Maze je samo še ena športnica, ki deluje na vrhunski ravni. Imamo razne Kopitarje, Čope, ipd, pa noben od njih ne hodi do matične zveze in zahteva +200k€, da bo vozil pod našo zastavo, ampak vse deluje na zasebni ravni plačila od sponzorjev. Tako, da Tina je odlično plačana za svoje delo, edino kar je, da je tale njen Massi dobro pomešal jabolka in hruške, ter jih zmetal v en koš.

Pogledajo naj dobicek in placajo toliko kolikor so obljubili

Zveza je plačala prav vse, razen 50k€, ki so zapadli teden dni nazaj in bodo plačani v naslednjih 14 dneh. Drugega dolga zveza nima.

S to razliko, da jsz na smucanju se nisem videl navijacev z napisom "Lovse Lovse".

Sistem je vedno nad posameznikom in bo izdelal marsikatero zvezdo še (pri nas to poteka skupaj z lastno finančno udeležbo v skoraj vseh športih), samo je treba bit zmeren. Tina ima ta krompir, da je sama, že njeni naslednici pa se lahko zgodi, da bo imela ob sebi močno generacijo, ki bo razbijala uspehe. Samo če bomo šli tako naprej, bodo njene naslednice zahtevale, karikiram, zasebna letala in 2 miljona € na sezono od zveze. To tako ne gre in prav je, ko razum zamegli sliko, nekdo udari po mizi in reče "dovolj".

Lovšeta stran rint iz zveze... ...mogoče vam bo žal. Osebno mi za smučanje dol visi.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

lexios ::

Kar je problem, je osebni dolg Lovšeta do Tine, ki zgleda ni prišel na račune pravočasno z nekim razlogom. In to mešat v SzS je vsaj nekoretno, ker za te reči obstajajo sodne poti.


Kak osebni dolg? Mu je posodla, pa ji je dolžn? :))

Če je Lovše v pogodbi zapisal, da bo njen "osebni sponzor" ali da ji bo osebno izplačal nagrado ali da bo nase prevzel del obveznosti SZS, je to njegov problem ali pa mogoče način na katerega se top slovenski biznismani gredo biznis, ne pa osebni dolg...

Tina očitno bolje skrbi za svojo promocijo in biznis kot SZS - molze samo sebe, problem je ker bi SZS seveda rad sam molzu "cash cow" in delil dobiček.;(( Ko je govora o managerjih leta in nagradah "za uspešno poslovanje" problema ni, "piramide" ni, za vse je zaslužen management! Šporniki ala Tina Maze pa naj z (so)delovanjem po "partijski liniji" podpirajo še celo vrsto direktorjev in svetovalcev direktorjev, pa še za podmladek naj ostane, ane? Ker raja še vedno živi v socializmu ne gre tudi brez opevane svetniške mantre: "Špornik mora biti zgled, skromen, pogumen, požrtvovalen...";(( Skromna deklina res ni, neumna pa očitno tudi ne!

Pa naj Tini SZS, če so problem sponzorji, zagotovi enako kvaliteten team in pogoje, če govorimo v kešu - 1 milijon letno, s čimer se (baje) aMaze Team (samo) financira. Grem stavit, da pogodbe s sponzorji ne bodo več problem; gre Tina v tem primeru tudi na večerjo z Zalarjem!:)) Če pa kdo misli, da SZS 200k+ eurov letno Tini plačuje na kredo in sam od njenega sodelovanja nima vsaj 5x toliko, pol pa srečno!;(( Bi Tina že zdavnaj končala svojo kariero (pod slovensko reprezentanco).

lexios ::


Tina Maze je samo še ena športnica, ki deluje na vrhunski ravni. Imamo razne Kopitarje, Čope, ipd, pa noben od njih ne hodi do matične zveze in zahteva +200k€, da bo vozil pod našo zastavo, ampak vse deluje na zasebni ravni plačila od sponzorjev.


Kozmus je šel direkt do Pahorja!:))

And so what, če je samo še ena športnica - očitno ni samo še ena športnica, ki smuča za narodov blagor, temveč zase...

Keyser Soze ::

A je kdo slučajno videl kakšno pogodbo?
OM, F, G!

oldguy ::

Lovše je vreden spoštovanja ja. Tina Maze pa žal ne,toliko jo spoštujem kolikor ima velike joške se pravi Nič.:))


Ne razumem zagovornikov SZS v tem primeru. Vsakemu kolikor toliko racionalnemu je jasno da Lovše izpade neprofesionalen kreten, če gre pred s sponzorsskega stališča najpomembnejšo tekmo sezone prepucavat stvari na national TV. To profesionalec pač ne bi naredil, pa če ima 20x prav. Če je tako nesposoben, da pogodb ne zna napisati dovolj jasno, naj rešuje stvari po sodiščih, ne pa po medijih, madona.

Tina in njen tim tega očitno niso začenjali, saj je bilo vse, kar je bilo slišat od njih ta teden, zgolj response na obupen PR SZSja. Kar se gre pa morda v ozadju odvetnik, pa je nepomembno oziroma bi moralo v ozadju tudi ostati!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oldguy ()

neo ::

Ludeki dajte skapirat da je debeli pujcek prišel na SZS z namenom da bo imel iz tega eno veeeliko finančno korist, pa niste valjda mislili da je prišel za hvala lepa??? In pol ko vidi da mu načrt cuzanja športnikov ne bo uspel, je pač začel z takimi zadevami po medijih trobit. Poleg tega pa, tudi če Tina zasluži 5 mio evrekov na leto, to njega niti malo ne briga, poleg tega pa je zadnji ki lahko okoli govori da ima Ga. Maze dovolj denarja, kdo pa je on da je pristojen za take zadeve?? Naj prasec raje pove kdaj bo vrnil državni denar ki ga je njegovo propadlo podjetje dobilo kot subvencijo, Tino in njene finance pa naj pusti pri miru. Celotna stvar zgleda ko da se na SZS namerno hočejo odkrižat najbolj vročega blaga ki ga trenutno imajo. A res mislijo da bo še kdo gledal smučanje ko so vse ostale naše tekmovalke tam okoli 40-tega mesta in kot velike uspehe štejejo če pridejo že v 2. vožnjo???
Neo's

Super Sonic ::

Kak osebni dolg? Mu je posodla, pa ji je dolžn? :))

Če bi bral oz. kaj vedel, ne bi tega napisal. Lovše je Tini obljubil, da ji bo OSEBNO (iz lastnega žepa, denarnice) dal 200k€, če postane svetovna prvakinja. In je. Ampak Lovše ji je nakazal "le" 40% tega zneska, ostalo pa zadržal zaradi izkoriščevanja oz. obnašanja oz. neke osebne zamere.

Tina po drugi strani pritiska na SzS in govori, da ne bo več vozila pod našo zastavo (tako je bilo v preteklosti). Ostalega ne bi komentiral.

Ludeki dajte skapirat da je debeli pujcek prišel na SZS z namenom da bo imel iz tega eno veeeliko finančno korist, pa niste valjda mislili da je prišel za hvala lepa???

Ja res je prišel zaradi tega. LOL.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

amigo_no1 ::

oo7 je izjavil:

Beli_Zajcek je izjavil:

Ne gledat njenih posnetkov, da ne bodo tvoje uboge livarske učke od grdavšnosti Tine oslepele. :))

Je hudo bit livar in imeti majhno plačo? Dokler lahko pljuvaš po sposobnih ljudeh, ki dejansko imajo ambicije in so s celoživljenskim odrekanjem dosegli nekaj na svetovnem nivoju, najbrž gre. A ne?

/Drugače pa v videu lahko vidiš packo pohlepno, kako se je pripravljena tudi slačit za denar!!! :))


Sposoben človek je LOVŠE ne ta revca boga ko je ravna ko ploh pa se mora slačit za denar pa še za pokazat nima nič hahahahaaha.
Ja moja plača je normalna ampak vseno bolša kot tvoja žepnina,ki ti jo daje mamica a ne revček???:))

Sploh veš zakaj se je slikala z ono majico z napisom "not your business" ?

lexios ::

Če bi bral oz. kaj vedel, ne bi tega napisal. Lovše je Tini obljubil, da ji bo OSEBNO (iz lastnega žepa, denarnice) dal 200k€, če postane svetovna prvakinja. In je. Ampak Lovše ji je nakazal "le" 40% tega zneska, ostalo pa zadržal zaradi izkoriščevanja oz. obnašanja oz. neke osebne zamere.


Natanko to, zdj pa preveri še zakaj ji je to obljubil. Ne vem sicer ali sta se o tem menila ob kavi ali podpisala pogodbo, v slednjem primeru bodo najbrž odvetniki znali rešit. Če je bil pogoj izključno, da postane svetovna prvakinja, pa je zadržanje zaradi "obnašanja" debilizem/hinavščina! Dejmo kakšno podobno klavzulo vstavit še pod pogodbe slo managementa!>:D

Tina po drugi strani pritiska na SzS in govori, da ne bo več vozila pod našo zastavo (tako je bilo v preteklosti). Ostalega ne bi komentiral.


So what! Pa naj smuča pod italijansko ali v lastni režiji, če si je SZS ne more privoščit, kje je problem?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lexios ()

Super Sonic ::

Natanko to, zdj pa preveri še zakaj ji je to obljubil. Ne vem sicer ali sta se o tem menila ob kavi ali podpisala pogodbo, v slednjem primeru bodo najbrž odvetniki znali rešit. Če je bil pogoj izključno, da postane svetovna prvakinja, pa je zadržanje zaradi "obnašanja" debilizem/hinavščina! Dejmo kakšno podobno klavzulo vstavit še pod pogodbe slo managementa!>:D


Kot je meni znano je podpisana pogodba, pa tudi če ni, je le-ta ustna, priče smo pa vsi, ker je Lovše to javno povedal, kar je enako podpisu. In se strinjam s tem razmišljanjem, mi je pa mimo, da gre potem Tina izsilevat SzS in težit. Teži naj Lovšetu osebno preko odvetnkov, na snemanja v okviru SzS pa naj le hodi in zahteve naj spoštuje. Tako delajo profesionalci, če sem precej konzervativen pri tem opisu.

So what! Pa naj smuča pod italijansko ali v lastni režiji, če si je SZS ne more privoščit, kje je problem?

Jaz ga ne vidim, samo naj ima relevanten razlog. To, da ji pa en zasebnik in Slovenije ni plačal obljubljenega in zaradi tega hoče vozit za Italijo, je pa absurd.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

ADIJOOO ::

Za Tino ne navijam več! Zakaj? Iz več razlogov. Najpomembnejši pa je ta, da je Tina zelo slab človek.
Ljudje si izberemo športnike in moštva, za katere navijamo na podlagi večih kriterijev. V glavnem se podpirajo dobri ljudje in ne samo najboljši športniki. Dejstvo je, da je Tina odlična športnica, vrhunska, ena najboljših na svetu. Pa to še ne pomeni, da jo mora cela Slovenija podpirat v njenem egoizmu. Podpirajo jo njeni zvesti navijači, v glavnem korošci, ki jo bodo podpirali ne glede na to, kako se obnaša.
Zakaj tako mislim? Tina se obnaša kot razvajen otrok v trgovini, ki samo zahteva in zahteva, ne zanima pa jo od kod vzeti denar.
To, da na zvezo pošilja odvetnika je zelo nesramno. Zveza skrbi za vse smučarje, ne samo zanjo in grožnje z odvetnikom so neumestne.
Neizpolnjevanje obveznosti. Denar hoče dobiti, noče pa izpolniti obveznosti do sponzorjev, ki ta denar dajo. Izgovor, da ne more lagati, da vozi citroena je smešen. Kdo ki nastopa v reklamah pa tudi v realnem življenju uporablja ta isti izdelek? A čaj pa pije samo od tekanee in ne več od Droge? A Gorenjke ne je, samo Milko konzumira? Ah... Bolan izgovor.
Izsiljevanje zveze in še posebno Lovšeta je sramotno. Lovše ji je uredil poseben status, ki ga ima samo ona, ona se pa obnaša zelo nehvaležno. Denarja na zvezi je samo nek določen znesek in drugi športniki dobijo le drobtinice v primerjavi z njo, trenirati pa morajo ravno tako kot ona. Pa nihče ne jamra tako kot ona, čeprav dobi milijon € vsako leto od sponzorjev. Ne, ona mora poleg tega pred vsako sezono še jokati, da nima denarja za treninge.
Lovše je velik del denarja daje iz svojega lastnega žepa! In kaj dobi v zameno? Če se spomnite, je prevzel to funkcijo, od katere nima nič, zato, da se zadeve premaknejo na boljše. In za Tino so se. Ampak če je nekdo tako pohlepen, materialističen in pokvarjen, kot je Tina in njena ekipa, potem tudi to ni dovolj.
Lahko bi se zgledovala po športnikih, kot so Kostelič, Bechkam, Košir, Petra Majdič... ki so tudi odlični ljudje in zato imajo ali so imeli ogromno navijačev. In nihče od njih se ni obnašal tako nagravžno in egoistično.
Na Lovšetovem mestu, bi jo vrgel iz reprezentance, ker slovenija od nje res nima nobene koristi. Navijači so slepi in mislijo, da tekmuje za njih. NE, tekmuje zase. Ste jo kdaj videli na kakšni dobrodelni akciji? Na kakšni prireditvi, razen takšni, kjer ona dobi nagrado? Ne, ona se javi samo takrat, ko rabi denar, še več denarja in še malo denarja. Fujjj.
Če bom še kdaj na tekmi, bom navijal in spodbujal vse poštene in delavne športnike, Tini pa bom namenil samo en velik ,,boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo".

Zgodovina sprememb…

oldguy ::

Ja, boš, zato ker si očitno ADIJO. Če lahko izjaviš tako nebulozo, kot je "Najpomembnejši pa je ta, da je Tina zelo slab človek.", pa nisi ravno ovc z njo pasel od 3ega leta dalje, si res en kmet brez primere...

mikic007 ::

Nikjer nisem mogel crno na belem priti do podatka, da Tina zasluzi vec kot miljon evrov. Njena firma ima pod pol miljona cistega dobicka (2010*), verjetno ima se placo, to je pa to. Glede na to, da z 212k€ sezone ne pokrije, gre verjetno ostali denar za sezono.

Za prejsnja leta so se stevilke gibale ok. 180k€(2009) in 90k€(2008). Smucala bo se mogoce par let, je na maksimumu, kar lahko na leto zasluzi, ce ne doseze cesa res odmevnega (kak paket medalj na OI ali velikega globusa), potem pa v placilno povprecje taksnih sportnikov, ki je pri nas mogoce okoli dveh povprecnih plac.

Na koncu kariere bo mogoce lahko pokazala kaksna 2 miljona evrov, ki jih mora nato dobro vloziti, da bo preskrbljena do konca, hkrati pa bo morala biti tudi relativno skromna.

Na drugi strani bodo zdravstvene tezave, urejanje normalnega zivljenja in vse kar pritice neuporabnim sportnikom po koncu kariere. Za moje pojme zasluzi primerno, mogoce celo premalo, pa to niti ni moja stvar. Ni ona meni kriva, da imam zgolj povprecno placo. Ce bi od otrostva naprej vlagal toliko napora, kot ga je ona, bi sedaj zagotovo lahko pokazal kaj vec, pa nisem. Ni mi zal, ampak ne morem pa uspesnejsih od sebe sovraziti in jih pljuvati, ker imajo vec od mene. Te socialisticne logike se bo slej ko prej potrebno otresti.

M-POWER, ko ze omenjas, da je imela vec moznosti, katere pa? Nisi mogel iti na faks, ti je to kdo onemogocil? Se ne mores igrati menedzerja ali vrhunskega sportnika izkljucno zato, ker ti tega nekdo ni omogocil? Po moje bolj zato, ker si povprecnez in kot tak pac nisi vlozil toliko kot Tina in ostali vrhunski sportniki.

Zagovorniki lopova Lovseta so tipicne lenobe, ki so jim lastne bede vedno krivi drugi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mikic007 ()

JohanP ::

Kakor berem dogodke (Terpin vs. Lovše) bo nazadnje vsega kriv Janša :D
Borbo SZS vs. Tina pa razumem kot vojno za ekskluzivo. Tina (njeno razumevanje) ima lastne sponzorje in ekipne sponzorje SZS. Njeni lastni jo dobijo individualno, sponzorji SZS pa le ekipno.
SZS pa po drugi strani trdi, da so njihovi sponzorji glavni, Tinini pa dodatni. SZS hoče Tino prodajat na vse možne načine (individualno, ekipno,...) in pričakujejo, da se bo temu brezpogojno podredila.
Hudič pa leži v detajlih = podpisani pogodbi. Vsebine sicer ne poznam, očitno pa je spisana tako ohlapno in večumno, da jo vsak razume na sebi olajševalen način.
Glede na to da pobudo (na zahtevo SZS) prevzemajo odvetniki dvomim, da se bodo kaj pametnega zmenili. Meni - laiku glede tega konflikta, je bilo po prebranem članku Kürner Čadove v Dnevniku jasno, da bo odziv buren. Napadalno držo Lovšeta pa razumem kot, da je tip broke in nima iz česa plačat....

Okapi ::

ki jih mora nato dobro vloziti, da bo preskrbljena do konca, hkrati pa bo morala biti tudi relativno skromna.
Kot prvo - z dvema milijonoma ti ni treba biti relativno skromen. Pri najbolj običajni & ziheraški dolgoročni vezavi dobiš dobre 4% letnih obresti, se pravi več kot 6 jurjev mesečno.

Kot drugo - kje piše, da se mora športnik takoj po koncu kariere upokojiti? Če razen smučanja ne obvlada čisto nič drugega, je lahko vsaj učiteljica smučanja (v kakšnem Aspnu ali Gstaadu bi lahko zaslužila za udobno življenje), če je že za trenerko nihče ne bi hotel imeti.

O.

mikic007 ::

In Okapi, kdo pravi, da 6000€ ni relativno skromno? Ce sportnik razmislja kot povprecnez, ni vrhunski sportnik, velja tudi za denar, ki je vseeno tudi med motivatorji. In napisal sem, da bo po koncu kariere se vedno zelo verjetno delala, a za veliko manjsi denar ...

Kar me moti je to, da se uspesne ljudi vedno obravnava in tudi obsoja z vidika "delavca za trakom". A mora biti potem tudi mene sram, ker za lazje in prijetnejse delo zasluzim vec kot oni? Nismo vsi enaki in se posebej niso enaki najboljsi sportniki, menedzerji, kirurgi ... skratka vsi, ki jih je trg pripravljen placati vec.

V sporu je absurdno tudi to, da Lovse tako zlahka ocita miljon € Tini, medtem ko je njegova bajta (samo ena) vredna 10 miljonov €. Ces, smrklja ima, lahko deli ...

floyd1 ::

Nobeden od nas ne pozna ozadja, pogodb, dogovorov. Pametujemo brez veze.
In ne bi rekel, da je krivda 100% na strani enega od njiju, sta vsak "svojega dnarja vredna".

jype ::

S 6 jurji na mesec ti pa res ni treba živet skromno. Za tak dnar v centru Berlina bereš knjige, kadar se ti ne da potovati po svetu.

Ne, ne moreš si kupovati fuzbalskih ekip, ampak... Kam jih boš pa dal?

Super Sonic ::

Kar me moti je to, da se uspesne ljudi vedno obravnava in tudi obsoja z vidika "delavca za trakom".

Pa o čem ti bluziš? Tina Maze ni izpoljevala pogodbenih obveznosti, o kakšnih delavcih za trakom ti govoriš? Pomoje delavca zabrišejo prvo minuto čez vrata, če bo delal po svoje.

V sporu je absurdno tudi to, da Lovse tako zlahka ocita miljon € Tini

Očita ji v sklopu tega, da se ta team promovira kot najmanjši in na robu, team, ki nima za burek in dela čudeže. A v resnici imajo miljon €.

Od vseh do sedaj, je še najbolj realno opisal stanje JohanP.

Meni - laiku glede tega konflikta, je bilo po prebranem članku Kürner Čadove v Dnevniku jasno, da bo odziv buren.

Ja, ker je bil prvi te vrste, sem tudi jaz to pričakoval. V bistvu jo je Lovše osebno kar precej diskriditiral in ji povzročil veliko škode, ker ugotovljena je laž tega tima. Razen če ne bodo šli na sodišče. Da je pa brez denarja pa težko verjamem, je pa veliko vprašanje zakaj je zadržal 120k€, ker tudi v tej zgodbi nekaj ne štima.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Okapi ::

In Okapi, kdo pravi, da 6000€ ni relativno skromno?
Velika večina ljudi na planetu Zemlja.>:D

Nismo vsi enaki in se posebej niso enaki najboljsi sportniki, menedzerji, kirurgi ... skratka vsi, ki jih je trg pripravljen placati vec.
Mazejeve očitno trg ni pripravljen plačati toliko, kot potrebuje (ali kolikor želi), sicer se ne bi kregala za še več denarja.

O.

Zeberdee ::

Zadeva ni čisto taka kot pravi Johan P. Gre zato, da je kombinacija obeh sistemov v igri predvsem zato, ker Tina ne upa tvegati.

Če bi Tina tvegala, bi povedala, da od zveze ne želi niti €, da ne želi sodelovanja trenerjev in ne želi sodelovati z zvezo. Zveza bi rekla "a ko te jebe" in preigravala možnost, kaj je bolje: Da smuča pod zvezo, pa njej nič ne jemlje, a ji hkrati nič ne daje, ali pa, da je v reprezentanco ne uvrstijo in naj gre kamor bo že šla.

Tina pa nuca ogromen, 10% del proračuna reprezentanc, hkrati pa predsedniku govori, da naj se ji opraviči in zvezi ne vrača nič razen tistega, kar bi tudi v varianti, da ne bi dobila nič. Halo? Vsi, ki smo malo povezani s športom - predsedniku se ne dotika. Nikoli. Ker zarad predsednika si ti, kot športnik sploh tu.

Tina je prefrigana. Verjetno bi iztržila na trgu več kot 200 jurjev. Ampak ne. Ker je to tveganje. Kaj bi se zgodilo v primeru, da se poškoduje? Milka gre adijo. Stoeckli tudi. Ostane pa služba na MNZju (kar se mi zdi svinjarija, glede na to, da zasluži z enim dričanjem več, kot njeni sozaposleni v 2 letih) - isto velja za Janija Brajkoviča in podobne, in 200 jurjev za njenega fukača.

Super Sonic ::

Gre zato, da je kombinacija obeh sistemov v igri predvsem zato, ker Tina ne upa tvegati.

Ti si ga samo dopolnil, drži.

Tina je prefrigana. Verjetno bi iztržila na trgu več kot 200 jurjev. Ampak ne. Ker je to tveganje. Kaj bi se zgodilo v primeru, da se poškoduje? Milka gre adijo. Stoeckli tudi. Ostane pa služba na MNZju (kar se mi zdi svinjarija, glede na to, da zasluži z enim dričanjem več, kot njeni sozaposleni v 2 letih) - isto velja za Janija Brajkoviča in podobne, in 200 jurjev za njenega fukača.


Zlo grdo rečeno se zdi, da je tako.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Keyser Soze ::

Pogodbe še zdej ni noben dobu na vpogled?
OM, F, G!

oldguy ::

Pogodba je irelevantna. Spoštovanje pogodbe se med profiji rešuje prek sestankov/odvetnikov/sodnije, ne pa prek piskanja po cajtungih.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oldguy ()

Keyser Soze ::

O, RLY?

No, toliko da vem, da samo klevetamo tule gor. Boli nas džoli za fakte.
OM, F, G!

Gavran ::

Ni važna samo pogodba ampak pogodbE! Eno je pogodba zveze s Tino s.p., drugo je pogodba zveze s sponzorji. Glede na vse izjave sklepam, da je Lovše v pogodbo Tini s.p. napisal eno, sponzorjem pa je obljubil nekaj drugega (Citroen skupinska ali samo Tina). Če ima Tina sklenjeno svojo pogodbo z Audijem prej kot zveza s Citroenom in zveza to ve in pozna obveznosti Tine do Audija je potem s strani zveze svinjarija da pričakuje da bo Tina svojega sponzorja dala na čevelj v korist zveze. In ko primerjate zneske - predstavljajte si da ste kot s.p. zaposlen v neki firmi. Direktor vam seveda plačuje bruto bruto. Fino, ne, ko dobite petnajstega več kot dvakrat toliko kot ostali delavci. Ampak stroški so pa vsi vaši - zavarovanja, prevoz na delo, malica, bolniška,... zato od tistega milijona letno (če ga sploh dobi) ostane po obračunu bore malo. Le pozanimajte se koliko stanejo hoteli v smučarskih središčih v času tekme svetovnega pokala - in hotel je treba plačati za ekipo, ne samo zase! Pri zvezi pa je tako - sponzorje zanima samo Tina, razni Vajdiči so pomembni toliko kot lanski sneg - odličen devetindvajseti pač ni privlačen za gledalce, še manj za sponzorje. In ta bedak Lovše gre v javnost tik pred najpomembnejšo tekmo - idiot.
Še nekaj v razmislek - le zakaj je pri 22 letih nehala smučati Mateja Svet? Nemogoče ampak - spori z zvezo...
Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.

Gavran ::

Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.

Keyser Soze ::

Pogodbe, pogodb, ni relevantno.

Dokler nimaš pred sabo dejstev, na podalgi katerih nato sodiš, si obična branjevka. Evo, to je fakt.
Zdaj pa še ti meni kakšnega nalimaj v zvezi z odnosom Maze - SZS. Al bomo samo to poslušal kaj je kdo komu reku preko izredno kredibilnih slovenskih medijev?
OM, F, G!

Pšenični ::

http://www.rtvslo.si/crna-kronika/peko-...

Zdej eni vemo, kako je Lovše raztural v Peko....pa ga jemljemo precej z rezervo, pa ni raztural le tle.... Po moje bi bilo bolje da bi bil tiho....

http://www.dnevnik.si/poslovni_dnevnik/...

"Peko je po dveh letih Lovšetovega vodenja končal z okoli osmimi milijoni evrov izgube, revizorsko poročilo je ugotovilo, da naj bi Lovše zavajal "

Zasledil sem njegovo izjavo, da naj bi bila Tina lakomna itd.......ni resen v glavnem...upam da bo letu.

Zgodovina sprememb…

Invictus ::

Sem že napisal, da ne vemo kakšna je vsebina pogodbe med Mazejo in SZS.

Zato so vse špekulacije nične. Razen seveda za zdravljenje svojih kompleksov in slovenskega nacionalnega športa - pljuvanje po folku ...

Kot odgovor M-POWERju ... kaj delam te nič ne briga. Definitivno pa mi ni treba delat v socialistično naravnani miselni firmi kot prekladalec kovinskih pokrovov. Čeprav je tudi ta industrija pomembna. nekje se morajo tudi podpovprečneži zaposliti da lahko plačujejo davke in prispevke za zdravje in penzijo.

Boš še jaz malo oseben ...

kar se pa Petre Majdič tiče - škoda da so jo sploh potegnili v to zgodbo. Še bolj je pa škoda da je zaradi nesposobnih funkcionarjev končala športno pot - beri padec na olimpijadi ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Invictus ()
««
5 / 14
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Zakaj Tina ni vredna nič več kot ostale smučarke in diskriminacija RTV-ja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6813927 (10754) Invictus
»

Tina Maze 2. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15945441 (35218) WarpedGone
»

Finančni vložki v vrhunski šport in nacionalna korist od tega

Oddelek: Loža
254812 (4607) judoka
»

Bo gospa petra majdič zavrnila državno odlikovanje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10324690 (21475) Utk

Več podobnih tem