Forum » Kaj kupiti » logitech akcija!
logitech akcija!
dmok ::
Poštnina je zastonj, kot darilo pa sem dobil še slušalke Ultimate Ears™100 (ki sicer niso vredne dosti več kot nič, ampak vseeno).
OldSkul ::
Logitech ma dost akcij v tej njihovi trgovini. Sem ravnokar naročil Harmony 700.
Pa tudi uveljavljanje garancije je tako dobro, da se vprašaš, kako si lahko to privoščijo. Ko sem uveljavljal garancijo za PerformanceMX miško, ki je kar precej draga, so mi kar poslali novo, stare pa niti niso zahtevali.
Pa tudi uveljavljanje garancije je tako dobro, da se vprašaš, kako si lahko to privoščijo. Ko sem uveljavljal garancijo za PerformanceMX miško, ki je kar precej draga, so mi kar poslali novo, stare pa niti niso zahtevali.
ducky ::
določene izdelke se splača, ko jih majo v akciji, samo drugače so izdelki v osnovi dražji kot pa kjer drugje, tudi določeni akcijski izdelki so še vedno dražji.
dr.Akula ::
@3man Zakaj pa nebi? Tudi mene recimo zanima, če so ti isti izdelki v akciji vse 3 dni ali se vsak dan zamenjajo.
ni podatka
TehDucky ::
Sem preko proxy šel na ameriško logitech stran pa so drugi izdelki v akciji, fyi.
Lp
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TehDucky ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se splača kupovati na črni petek? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 22530 (17543) | darkolord |
» | Zavajanje kupcevOddelek: Loža | 7649 (6158) | alexa-lol |
» | Vsakdanje pocenitve (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 11912 (10545) | Buggy |
» | Iskalnik za cene živil?Oddelek: Izdelava spletišč | 3987 (3528) | Saladin |
» | Učinkovitost popustovOddelek: Loža | 5102 (1281) | Kenpachi |