Forum » Igre » PC igre za playstation
PC igre za playstation
Guma ::
Zivjo mene pa zanima ce mi lahko gdo razlozi kako lahko igre z mojega racunalnika posnamem za play station
Katere programe rabim za to
hvala
Katere programe rabim za to
hvala
Predator ::
tale tema je na moč podobna tej ki jo je naredil GUM|MAN ( a je sorodnost v imenu naključna? )
a to misliš PC igrice da bi delale na playstationu ali kaj? danes me malce telepatija je*e pa ne vem kaj misliš
aja če misliš kakšne downloadane variante ti priporočam ogled Pravil
a to misliš PC igrice da bi delale na playstationu ali kaj? danes me malce telepatija je*e pa ne vem kaj misliš
aja če misliš kakšne downloadane variante ti priporočam ogled Pravil
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Ja tko misl da bi mi moje PC igre k jih mam na cmp zapeku da bi mi delale na play station
Gdo pa je sploh ta GUMIMAN
Gdo pa je sploh ta GUMIMAN
mislil sem da gre za podvojenega userja zarad ogromne podobnosti obeh tem in nickov, se opravičujem če to ni to
drugače pa na playstationu lahko igraš samo igre ki so narejene za playstation, pc igre delajo pač na pc-jih, obstaja pa kontra možnost z emulatorji da igraš lahko večino ps iger na pc-ju
drugače pa na playstationu lahko igraš samo igre ki so narejene za playstation, pc igre delajo pač na pc-jih, obstaja pa kontra možnost z emulatorji da igraš lahko večino ps iger na pc-ju
Samo kako so pa pol igrce k so posnete na navadn cd spilajo na play station
kako pol lahko zapeces play station cd na navadnga da ti pol dela
kako pol lahko zapeces play station cd na navadnga da ti pol dela
no sej se mi je zdelo da je to.. to so piratske igrce in da delajo na playstationu rabiš met mod čip vgrajen v playstation... kako se jih snema pa ne vem ker nimam ps-a pa tudi ne sodi na ta forum
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XBox kontroler na PC - delovanje analognih tipk?Oddelek: Igre | 877 (676) | barocco |
» | PS VitaOddelek: Konzole | 4031 (2578) | luclucluc |
» | Sony PS1/PS2 IgreOddelek: Igre | 1967 (1903) | Sandi1987 |
» | Povezava z Playstation HomeOddelek: Konzole | 2307 (1910) | yayo |
» | Iz PS-ja na PC (ali je to možno?)....Oddelek: Igre | 1290 (1256) | opeter |