Forum » Omrežja in internet » tuji naslovi.
tuji naslovi.
zelenjava ::
Pozdravljeni!
Preveril sem v cmd netstat -n.Da vidim če je kdo povezan v moj pc.Pod foreign address mi najde polno neznanih naslovov.Računalnik je povezan na brezžični internet.Ali je možno da je tozato ker je brezžično.Ker sestra ima pa na kabel ima pod foreign adress napisano samo 4 naslove.Kaj to pomeni da mi je kdo vdrl ali ne.ali je toliko naslovov lahko zaradi routerja brezžičnega ali dinamičnih ipjev.Zanima me kater program obstaja da use povezave pobriše ki so povezane v moj računalnik.Lp
Preveril sem v cmd netstat -n.Da vidim če je kdo povezan v moj pc.Pod foreign address mi najde polno neznanih naslovov.Računalnik je povezan na brezžični internet.Ali je možno da je tozato ker je brezžično.Ker sestra ima pa na kabel ima pod foreign adress napisano samo 4 naslove.Kaj to pomeni da mi je kdo vdrl ali ne.ali je toliko naslovov lahko zaradi routerja brezžičnega ali dinamičnih ipjev.Zanima me kater program obstaja da use povezave pobriše ki so povezane v moj računalnik.Lp
logout ::
Pri brskanju po internetu in uporabi torrent programov je normalno, da je veliko teh "foreign address" naslovov. To samo po sebi ni nič nevarno in nima smisla iskati načina da to brišeš.
Če že ravno raziskuješ, je bolj koristno od štetja teh povezav, ugotoviti na katere procese na računalniku se povezujejo.
L.p., Kloko
Če že ravno raziskuješ, je bolj koristno od štetja teh povezav, ugotoviti na katere procese na računalniku se povezujejo.
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amis problemOddelek: Omrežja in internet | 885 (768) | Bakunin |
» | firestarter linux outbound connectionsOddelek: Informacijska varnost | 816 (714) | BRBR |
» | Problem z localhostomOddelek: Operacijski sistemi | 1334 (1219) | Gwanaroth |
» | HackerjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1118 (810) | Phoebus |
» | Njegov ipOddelek: Omrežja in internet | 1487 (1121) | ledo |