» »

Ali se moremo znoret?

Ali se moremo znoret?

1
2
3

MIHAc27 ::

jype je izjavil:

Ker se z dvema smrkavcema in službo pa ne moreš met fino, al kako? :)

Jaz imam dva mulca in službo pa se imam prav fino. Čez teden sem zaseden nekje do 20h ko gresta spat. Potem veselo nabijam igrice (take in drugačne). Za lajf so pa vikendi čisto dovolj.
Definitivno se življenje spremeni, ker prej imaš tudi med tednom več prostega časa. Sedaj je treba malce več planiranja npr. za dopust (da je primerno tudi za majhne otroke).
Podobno kot IceIce tudi mi nameravamo delat roadtrip po evropi kar je že nekaj časa želja. Premaknila sva ga na malo pozneje edino zato, da bodo tudi otroci imeli kaj od tega. Čeprav dvomim da se bosta čez 5-10 let še spomnila da sta bila na Eifflovem stolpu ali v Disneylandu. Bomo pa fotkal več :)

Glede mojega naštevanja, kaj se zgodi ob varanju. Ok, tisto so worst case scenariji. Hotel sem samo reči da v mladosti teh scenarijev ni, dokler se trajno ne vežeš in poročiš/imaš otroke.

nurmaln ::

Lej čim večkrat se morš tkole zbudit k pr 60 letih se ne boš več.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

jype ::

Jaz imam podobne izkušnje, edino evropski roadtrip me ne vleče več, dokler pamži ne bodo sami poganjal biciklov.

Pri varanju sem pa prepričan, da dokler je dogovorjeno vnaprej, ni varanje. Gre za zaupanje (in včasih za ljubosumje), ne pa za to da bi si želel, da partner ne dobi tistega, česar si želi.

nurmaln> Lej čim večkrat se morš tkole zbudit k pr 60 letih se ne boš več.

Zakaj se pr 60 letih ne bi mogel tako zbudit? Jack Nicholson se bo očitno tut pri devetdesetih, jaz se pa ne bom nikoli, ker se raje... Malo drugače.

Ravno zato ker so kasneje v življenju druge prioritete, treba je izkoristit čas dokler jih še ni.

Sicer pa zakaj se je Nicholson pr 60 tkole zbujal? Ker se je lahko, ker se 25 letne smrklce še vedno obešajo nanj. Velika večina pač nima te možnosti.

nurmaln> Velika večina pač nima te možnosti.

Velika večina te možnosti ne izkoristi, bodisi ker se ne želijo dovolj potruditi, bodisi zato, ker niso taki kreteni.

ja ja, vsak ki ni tak zapečkar k ti je kreten
take a chill pill or something8-)

genesiss ::

When people look back on their life in their 30s, 40s and older what are some common regrets they have? http://www.quora.com/When-people-look-b...

nurmaln> ja ja, vsak ki ni tak zapečkar k ti je kreten

Ne, seveda ne. Jack Nicholson pa je kreten, česar se sam tudi zelo dobro zaveda in nikdar ne taji. Ker je ne le samozavesten, temveč tudi nadut, je mnogo ženskam všeč (in gre še več ženskam na živce).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

No sam sebi najbrž ni, se pa zaveda da ga marsikdo tako vidi. Ampak who cares? Sam da on uživa. Kar se pa njegovih žensk tiče, že tistih katerim je všeč je preveč da bi se pozabaval z njimi, zakaj bi se potem sekiral še s tistimi katerim ni všeč?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nurmaln ()

nurmaln> Ampak who cares? Sam da on uživa.

Kar je točno to, zaradi česar je zanimiv. Ker ne jebe žive sile, kot se strokovno reče temu.

nurmaln> že tistih katerim je všeč je preveč da bi se pozabaval z njimi, zakaj bi se potem sekiral še s tistimi katerim ni všeč?

Ja. No, tak problem bi rad imel jverne, samo da bi rad imel preveč inteligentnih deklet, ki po sproščujočem spolnem maratonu potem še debatirajo o eksistencialnih problemih. To bo malce težje - ženske, ki so tega sposobne, od moških zahtevajo precej več, kot lahko Jack Nicholson ponudi (ampak njemu je vseeno, jvernu pa ni).

Eh, inteligentna in pametna je dovolj ena, za več tako ni časa.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nurmaln ()

iNooby ::

Mesar : Že z odprtjem tega posta "Ali se moremo znoret?" si si odgovoril na vprašanje, kot je nekdo prej rekel, več norosti kot nardiš v mladosti več zgodbic boš lahko pripovedoval svojim vnukom:) in te bodo zato tudi meli raje;)
Haters gonna hate...

nurmaln> Eh, inteligentna in pametna je dovolj ena, za več tako ni časa.

Lepa in pametna, al pa inteligentna in luštna, si verjetno mislu :)

Elemen_T ::

Mladi so pač zabiti, ker se počutijo superiorne, na stara leta pa jih to šele strezne, ko telo izstavi svoj račun.

Itak, najboljš da že z začetkom srednje šole pričneš z resnim življenjem, se posvečat zdravem življenju, upoštevat vsa družbena in uzakonjena pravila in po tem sistemu živet do konca lajfa.
Fuck that shit, nikoli ne veš kaj se ti bo v življenju pripetilo, life is a bitch. Sploh ni važno kako živiš, važno je da tebi ustreza način, ki ga živiš. Live and let live. Jest nisem nikoli obsojal drugačnega načina življenja - dokler s svojim početjem ne ogrožaš drugih ljudi in si strpen do drugače razmišljujočih je vse kul. In gospod Starodavni je tipičen primerek osebe, ki se vtika v tisto kar se ga ne tiče in ljudi okrog sebe gleda z viška.

Okapi ::

Eni na stara leta pravijo, da ne obžalujejo nobene stvari, ki so jo naredili, obžalujejo pa par reči, ki jih niso.

Ampak poznam pa tudi tudi nekoga, ki mu je precej žal, da se je v mladosti igral s tisto staro bombo, ki jo je našel v gmajni.

Tako da je verjetno na koncu vseeno bolje obžalovati kakšno stvar, ki je nisi naredil, kot kakšno, ki si jo.;)

O.

Vitez ::

Meni je foter zgodaj rekel..sine, ko boš star, ti ne bo žal nobene ženske, ki si jo, ti bo pa žal vsake zamujene prilike..

Če stakneš aids, ti je imho vseeno malo žal;-)

O.

jype je izjavil:

nurmaln> Eh, inteligentna in pametna je dovolj ena, za več tako ni časa.

Lepa in pametna, al pa inteligentna in luštna, si verjetno mislu :)

Pravzaprav sem mislil all_of_the_above!

MisterR ::

Kaj pri ženi ne moreš staknit AIDSa? Verjetnost je ista. Možnosti da se X ženska poriva več kot tvoja žena so enake.

RockyS> Verjetnost je ista.

Dej povej postopek, da vidmo kje si se tako temeljito zmotil.

MisterR ::

jype povej mi zakaj misliš da ni ista? Zaradi zaupanja med dvema osebama?

blackbfm ::

Eh, inteligentna in pametna je dovolj ena, za več tako ni časa.

Sedmica na lotu je tut dovolj samo ena (načeloma :p). Hočem rečt da so take ženske precej redke, da je pa simpatija vzajemna so pa možnosti res minimalne.

Meni je foter zgodaj rekel..sine, ko boš star, ti ne bo žal nobene ženske, ki si jo, ti bo pa žal vsake zamujene prilike..

Pri men to sigurno ne drži. Recimo mi je žal za eno k sem jo pred kakšnim letom in pol kresnu. Zakaj, ker mi je kr ena in sploh res nimam pojma kaj sem takrat vidu v njej, sicer sm jo 2x ampak mi je žal. Brez čustev, brez smisla..nesmiseln sex.

;-) ::

Kaj je mela AIDS da ti je žal ?

Zakaj pa tolk razmišljaš o njej če ti ni žal pa ni nič blo kemije ?

Matako ::

Pravi: "sicer sm jo 2x ampak mi je žal".

Da je ni večkrat! :D
/\/\.K.

RockyS> jype povej mi zakaj misliš da ni ista? Zaradi zaupanja med dvema osebama?

Število preteklih partnerjev vsekakor vpliva na verjetnost okužbe.

Mr Hilter ::

V ZDA je bila ena statistika (nekje v devedesetih): eden od desetih otrok ni od svojega očeta kjer oče tega ne ve (misli da je njegov).

To je iz enega dokumentarca/predavanja, morda kdo najde na Googlu. Je že dolgo nazaj ko sem to videl in se ne spomnim več kje, edino statistika mi je ostala v 'prijetnem' spominu.

Če uporabljaš kondom in si ga na koncu še z bencinom opereš (tiča ne kondom) tudi pri uporabi svoje dolgoletne partnerice... ni tako neumno.

IceIceBaby ::

in si ga na koncu še z bencinom opereš (tiča ne kondom) tudi pri uporabi svoje dolgoletne partnerice... ni tako neumno.

Sori, sam tole dvoje ne gre skup :)

Mr Hilter ::

IceIceBaby je izjavil:

in si ga na koncu še z bencinom opereš (tiča ne kondom) tudi pri uporabi svoje dolgoletne partnerice... ni tako neumno.

Sori, sam tole dvoje ne gre skup :)

Seveda ob pogoju da si na koncu secksa ne prižgeš čika :)

Pa če kdo najde tisti dokumentarec/statistiko bi mu bil zelo hvaležen.

kbal> pri uporabi svoje dolgoletne partnerice

Temu se reče "uporaba"? :)

IceIceBaby> Sori, sam tole dvoje ne gre skup :)

Čemu? "Dolgoletna partnerka" v ničemer ne implicira ekskluzivnosti.

Bencin na tiču pa implicira extremne bolečine :) Domnevam no, nisem še probal.

Aja, zdaj sem šele opazil podčrtano besedilo. Ja, jaz tudi ne.

galu ::

Me prav glava peče, kakšne nebulozne odgovore zasledim v tej temo..;((
Tako to gre.

A si ob upoštevanju namigov po odnosu prižgal še smotko?

blackbfm ::

Kaj je mela AIDS da ti je žal ?

Težko rečem :p Ne sam, recimo da bi mela, bi se verjetno malo manj sekiral če bi ga dubu od nekoga ki mi nekaj pomeni.

Ti pa si car, boljš bi se počutu če bi vedu da ma AIDS še nekdo ki ti nekaj pomeni.:))

iso2000 ::

Vsekakor zagovarjam norenje v mladosti. Pa ne mislim, le seksualno. Ampak predvsem sledenje lastnim idejam in ciljem. Ponavadi se, kakor hitro si v zvezi, pojavljajo kompomisi, kakšna stvar odpade itd...
Torej, ne se (pre)resno vezat s ta prvo, ki pride mimo. Imej svoje življenje, prijatelje, potovanja, žure, koncerte...
Jaz sem na lastni koži izkusil "hitro vezavo" - punca po koncu srednje šole, dolga zveza, na koncu pa nekompatibilnost, razhod... Odpovedal sem se kar nekaj zadevam (razna potovanja, kakšna deklca za mimgrede pa še kaj bi se našlo), ker so bili pač kompromisi, pa zveza, pa...
Sedaj pa na "stara" leta norim... :D
Sicer pa čisto odvisno kakšen tip človeka si in v kakšni družbi se giblješ.
V moji družbi je trenutno baby boom in gre človek že težko na pivo s kakšnim kolegom.

V moji družbi je trenutno baby boom in gre človek že težko na pivo s kakšnim kolegom.

Tole mi nikoli ni bilo jasno. Zakaj nekateri izginejo iz obličja zemlje, takoj, ko dobijo otroka. Poznam kar nekaj takih. Par ur na teden za pir s kolegi se vedno najde, zato pa majo mulci 2 starša.

;-) ::

Zakaj nekateri izginejo iz obličja zemlje, takoj, ko dobijo otroka.

Ker so copate.

Vitez ::

Okapi je izjavil:

Če stakneš aids, ti je imho vseeno malo žal;-)

O.

Za kondome si že slišal?

Ne, kaj je to?

O.

guest #44 ::

Že iz principa se mi zdi napačno trdit, da je dovolj zgolj en ekstrem.

V mladosti se znoret in na stara leta se umirit. Pač sam tisti kanček sreče moreš met, da ostaneš v enem kosu. Most don't, but some do and they die happy.

Meni osebno se zdi eno najlepših življenj, življenje uspešnih glasbenikov ali igralcev.

Do 30ega imaš sex, drugs and rock&roll. Pa še denar se ti do takrat nabere, tko da se lahko zgodaj upokojiš.
Sicer imaš svoje pitfall-e, ampak kot jaz poznam so tragični primeri v showbiznisu manj pogosti kot uspešni ali vsaj nevtralni primeri.

Zdej za to postat pač imaš več pogojev...ene na katere lahko vplivaš na druge pa ne. That's why slavnih ljudi je razmeroma malo napram celotni populaciji. Vsak (še) ne more bit.

IceIceBaby> Tole mi nikoli ni bilo jasno. Zakaj nekateri izginejo iz obličja zemlje, takoj, ko dobijo otroka. Poznam kar nekaj takih. Par ur na teden za pir s kolegi se vedno najde, zato pa majo mulci 2 starša.

Verjetno niso bili dovolj moški, da bi vas poslali v kurec, ko še niso imeli otrok, pa so hodili z vami. Jaz nisem tega počel ne kot samski moški, ne kot partner v resni zvezi, ne kot starš (smo pa ogromno večerov presedeli pred televizijami in platni in gledali zoprne filme in običajno z debato zaključili, ko se je danilo).

jverne> Do 30ega imaš sex, drugs and rock&roll. Pa še denar se ti do takrat nabere, tko da se lahko zgodaj upokojiš.

No, drog nisem nikoli pogrešal, ostalih reči je bilo pa itak vedno preveč. Brez dobre muzike sem bil samo na potovanjih po odročnih krajih, brez spolnih odnosov pa samo takrat, ko je partnerka zmagala na nekem natečaju na Kitajskem, pa je ni bilo dober mesec nazaj, jaz pa sem moral skrbet za psa.

jverne> Sicer imaš svoje pitfall-e, ampak kot jaz poznam so tragični primeri v showbiznisu manj pogosti kot uspešni ali vsaj nevtralni primeri.

Ja. Ampak večina uspešnih slavnih ima enega partnerja in otroke, pa po nekem čudnem naključju jih večina zasebno življenje ohranja zasebno kljub bedastim pritiskom sodobnih medijev.

Pa še denar se ti do takrat nabere, tko da se lahko zgodaj upokojiš.

In kaj delaš, ko si v pokoju?

Verjetno niso bili dovolj moški, da bi vas poslali v kurec, ko še niso imeli otrok, pa so hodili z vami. Jaz nisem tega počel ne kot samski moški, ne kot partner v resni zvezi, ne kot starš (smo pa ogromno večerov presedeli pred televizijami in platni in gledali zoprne filme in običajno z debato zaključili, ko se je danilo).

No, "pir s kolegi" bi lahko napisal v oklepajih. Lahko je to tudi gledanje filmov in debata.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

No, drog nisem nikoli pogrešal, ostalih reči je bilo pa itak vedno preveč. Brez dobre muzike sem bil samo na potovanjih po odročnih krajih, brez spolnih odnosov pa samo takrat, ko je partnerka zmagala na nekem natečaju na Kitajskem, pa je ni bilo dober mesec nazaj, jaz pa sem moral skrbet za psa.

jverne> Sicer imaš svoje pitfall-e, ampak kot jaz poznam so tragični primeri v showbiznisu manj pogosti kot uspešni ali vsaj nevtralni primeri.

Ja. Ampak večina uspešnih slavnih ima enega partnerja in otroke, pa po nekem čudnem naključju jih večina zasebno življenje ohranja zasebno kljub bedastim pritiskom sodobnih medijev.

No sej droge ne rabiš poskusit, sex je dovolj. Sam seks z zgolj eno partnerko ne šteje kot "znoret".

Večina slavnih ima enega partnerja in otroke kasneje ko se umiri...kar je tudi point.

IceIceBaby je izjavil:

Pa še denar se ti do takrat nabere, tko da se lahko zgodaj upokojiš.

In kaj delaš, ko si v pokoju?

Se ukvarjat z rečmi, ki niso povezane z sex, drugs and rock n' roll.

iso2000> Vsekakor zagovarjam norenje v mladosti. Pa ne mislim, le seksualno. Ampak predvsem sledenje lastnim idejam in ciljem. Ponavadi se, kakor hitro si v zvezi, pojavljajo kompomisi, kakšna stvar odpade itd...

Seksualno norenje nekako implicira, da poznaš dovolj deklet, s katerimi si pripravljen to počet. Jaz sem do dvajsetega leta spoznal štiri take (in le ena od teh se je s tem tudi strinjala in imava zdaj družino), tako da ne razumem točno, kako bi lahko norel jaz (komot pa si predstavljam, kako bi lahko norel, če bi se obnašal tako, kot so se nekateri, ki so si očitno zadali nalogo imet čimveč spolnih partnerjev - začuda od deklet, s katerimi sem se jaz ukvarjal, nobeno ni trzalo na takšne moške).

iso2000> Torej, ne se (pre)resno vezat s ta prvo, ki pride mimo. Imej svoje življenje, prijatelje, potovanja, žure, koncerte...

Tudi tole vsebuje implikacijo, ki IMHO ne drži. Prijateljev imam toliko kot prej (no, zdaj še njene, pravzaprav), potovanja in koncerte sva obredla vse, ki so se nama zdeli tega vredni in sva si jih lahko privoščila, na žure sva vedno šla bolj iz vljudnosti in se zgodaj pobrala, življenje pa... Pojma nimam. Tudi če ga nimam in sem največji loser, se imam preveč fino, da bi lahko karkoli obžaloval (no, razen tega, da si nisem redno umival zob in zdaj ne morem biti astronavt).

IceIceBaby> No, "pir s kolegi" bi lahko napisal v oklepajih. Lahko je to tudi gledanje filmov in debata.

OK, se opravičujem - ker "na pivo" tudi mene nonstop vabijo, pa vljudno zavrnem povabilo, ker me sedenje v lokalih neznosno dolgočasi, z veseljem pa ostanem čez noč v službi, ko se gremo "hackday", ali pa se gremo skupaj ukvarjat s športom, ali pa s kakšnimi intimnejšimi prijatelji in prijateljicami gledamo film.

Meni osebno se zdi eno najlepših življenj, življenje uspešnih glasbenikov ali igralcev.
Ampak resno, koliko si star?:))

Jaz sem nekje proti koncu osnovne šole nehal fantazirati o takih stvareh.

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Sicer pa naj povem, da poznam eno, ki je lepa in pametna (je perspektivna znanstvenica). Dala je skozi nekaj tipov in dogodivščin, sedaj pa se počasi ustaljuje.

All in all she's happy z življenjem. That's what i call life.

jverne> Sam seks z zgolj eno partnerko ne šteje kot "znoret".

Vem, ja. Kolk jih pa mora bit, da se šteje za norenje? Dve dekleti verjetno tudi nista dovolj?

jverne> Večina slavnih ima enega partnerja in otroke kasneje ko se umiri...kar je tudi point.

Ne, kar "od začetka" so že taki. Sicer jih večina poskusi odnose z več različnimi partnerji, običajno zaporedno, ker je iskanje še vedno neke vrste slepomišenje in se veliko zvez konča z razočaranjem, ampak če je prva zveza zadovoljiva, pojma nimam čemu bi jo kdorkoli prekinil.

jverne> Se ukvarjat z rečmi, ki niso povezane z sex, drugs and rock n' roll.

To jaz počnem odkar pomnim. A sem se rodil upokojen?

Norenje...hm.

Gradualno. Jz bi štel od 15-18 eno obdobje. 18-21, drugo obdobje, 21-30 tretje obdobje. V prvem obdobju pač več kot nekaj mesecev nimaš kaj počet z žensko. V drugem, cirka leto in pol z eno. V tretjem pa cirka 3-4 leta. Po 30tem pa se ustaliz e eno.

To bi jaz smatral kot svoj ideal (poudarjam ideal).

No sej to sem jaz govoru. Pač slavni se mal jebarijo na okoli, da vidijo kaka je ponudba nato se ustalijo.

Ja jype...ti si penzionist po današnjih standardih in delno tudi mojih. Sicer ne trdim, da moraš nujno bit nesrečen zaradi tega, sam vedi da se nahajaš v eni skrajnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: guest #44 ()
1
2
3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Razmišljanje o "kaj bi bilo, če..."

Oddelek: Loža
311878 (1211) vostok_1
»

Kakšna je bila vaša mladost? (strani: 1 2 3 )

12618917 (14554) Matako
»

Oh, že spet ta 24 ur-spolni nasveti za ženske (strani: 1 2 )

8814662 (12195) d0rK

Več podobnih tem