Forum » Sedem umetnosti » Silent Hill: Revelation 2012
Silent Hill: Revelation 2012
oo7 ::
Prihaja Silent Hill Revelation trailerja se ni , je pa nekaj slik . Izid filma 2012.
Se opravicujem ker je naslov z velikimi crkami .
LP
edit - fixed.
Se opravicujem ker je naslov z velikimi crkami .
LP
edit - fixed.
- spremenil: Gandalfar ()
TechBeats ::
Kul, hvala.
Zgleda zelo napeto, v prvem video posnetku z fotografijami sem opazil, da se bo srečala z uno žensko iz prvega dela, mogoče bo še una rešena? :)
Zgleda zelo napeto, v prvem video posnetku z fotografijami sem opazil, da se bo srečala z uno žensko iz prvega dela, mogoče bo še una rešena? :)
AciD TriP
Zeratul ^^ ::
Sm gledu prvi del in mi je bil legendaren..Sem se odlocil da bom obrnil vse dele za PC razen 1&2 ker imata staro grafiko.
Komaj cakam ta film :)
Komaj cakam ta film :)
#yolo
TechBeats ::
Itak da bo, če ne pa veselo na travnike :P
Drugače pa komaj čakam ta film, se mi zdi še edina grozljivka, ki ima nekaj na zgodbi in trepetanju. Vse ostalo je že tako pomolzeno da nima več smisla gledati.
Drugače pa komaj čakam ta film, se mi zdi še edina grozljivka, ki ima nekaj na zgodbi in trepetanju. Vse ostalo je že tako pomolzeno da nima več smisla gledati.
AciD TriP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TechBeats ()
JC Denton ::
Tuš pa Kolosej se nikdar nista branila predvajati zanič filmov, zakaj bi bilo tokrat drugače? :p
Vseeno pa upam, da bo gledljiv, sem ponovno padel v žanr "poceni" grozlivk. Neke res top shit grozlivke se pa trenutno ne morem več spomnit, so mi pa drugače ljubše srhljivke.
Vseeno pa upam, da bo gledljiv, sem ponovno padel v žanr "poceni" grozlivk. Neke res top shit grozlivke se pa trenutno ne morem več spomnit, so mi pa drugače ljubše srhljivke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Assassin's Creed - Film (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 17377 (7233) | oo7 |
» | Iron Sky (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 18438 (8004) | oo7 |
» | Ant-Man and the Wasp (2018)Oddelek: Sedem umetnosti | 5229 (2673) | Machete |
» | Grozljivke (tiste ta najhujše) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 33214 (27794) | AlienRR |
» | Riddick 3Oddelek: Sedem umetnosti | 5413 (3534) | darkkk |