Forum » Hlajenje in modifikacije » volcano 7+ in kontroler hitrosti
volcano 7+ in kontroler hitrosti
Klemenn ::
torej imam volcano 7+...pa me zanima će obstaja kaka stvar ki bi omogočala nastavljanje hitrosti..več ali manj delujejo na principu znižanja voltaže..sem že gledal od tt-ja pa majo sm tako okt ima tt 7+ že...min,med,max...rad bi nekaj tazga kjer lahk nastaviš od 0-100 (sm primer) ..kot naprimer na štedilniku plin..nekako tak
sharp ::
Prjatu ma fan-mate in se da naštelat čist natančne obrate ,gor je vrtljiv gumb namesto stikala ki ga ima 7+.
Klemenn ::
bi rad omejil tm na 1000 obratov tm na idle...k mam itak 25 stopinj ko idlam..na 1800+
drgač pa bi blo fajn če bi meu tut lcd..da bi v špilu vidu kolk je temp da bi lahk dal na več ali manj.. ali kdo ve kje bi se dalo to oboje kupit? lahk skupi lahk posebej
drgač pa bi blo fajn če bi meu tut lcd..da bi v špilu vidu kolk je temp da bi lahk dal na več ali manj.. ali kdo ve kje bi se dalo to oboje kupit? lahk skupi lahk posebej
Thanatos ::
Jebidiaha pejt ti lepo v mlacom in reci za enga zalmana fan mate 1 (če ne veš ka je to www.zalman.co.kr). Glede na to da ne veš kaj je potenciometer dvomim, da bi se ti šel kakšno samostojno izdelavo, tako da kupi že stvar narejeno.
s4sH ::
hm to opozorilo piše na Zalmanovi strani polek Fan mate 1 .....
Do not use FAN MATE 1 with a fan having a start up voltage of more than 5V. Please check the start up voltage in the specifications of the fan.
....
Volcano 7+ Started Voltage 7.0VDC
A zaradi tega ne bo nic narobe?
Zakaj ne/ja ?!
Do not use FAN MATE 1 with a fan having a start up voltage of more than 5V. Please check the start up voltage in the specifications of the fan.
....
Volcano 7+ Started Voltage 7.0VDC
A zaradi tega ne bo nic narobe?
Zakaj ne/ja ?!
TESKAn ::
To ti samo pomeni, da boš na začetku moral imet nastavljeno več ko 7V na ventilatorju, da se ti bo zavrtel. Narobe ne bo nič, če le ne boš nastavljal pod 7V. Če boš, se ti lahko ventilator ustavi.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
tx-z ::
aha, torej lah s potenciometrom tut štelam to??
sm kupu en ventilator, pa je kr glasen, pa bi mogu mal zmnjšat hitrost,,
jebediah: stane okrog 100-200 SIT
ne vem kako se imenuje trgovina kjer sm ga js že enkrat kupu, drgač pa polej če majo v conradu,
p.s.:a maš kakšne računalniške zvočnike?? no, če maš, potenciometer je za nastavljanje glasnosti v tem primeru..
sm kupu en ventilator, pa je kr glasen, pa bi mogu mal zmnjšat hitrost,,
jebediah: stane okrog 100-200 SIT
ne vem kako se imenuje trgovina kjer sm ga js že enkrat kupu, drgač pa polej če majo v conradu,
p.s.:a maš kakšne računalniške zvočnike?? no, če maš, potenciometer je za nastavljanje glasnosti v tem primeru..
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vantec Tornado RegulatorOddelek: Kaj kupiti | 1273 (1095) | burkiburke |
» | utišanje crystal orb-aOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1424 (1145) | tx-z |
» | TIH hladilnik za Athlon1200 - kateri?Oddelek: Kaj kupiti | 2297 (1965) | matter |
» | Rabim en dober CPU cooler za XP1800+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1473 (1278) | Hux |
» | Zalman FanMate 1 - za vse ventilatorje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1228 (919) | Hux |