Forum » Loža » ufc 141 30.12.2011
ufc 141 30.12.2011
oo7 ::
Jutri bo dvoboj za prvaka Ufc pa me zanima ce kdo ve kje je kasn prenos ???
Prosim če kdo ve če pove hvala
[ HASHodYouTube]
Hvala in lp
Prosim če kdo ve če pove hvala
[ HASHodYouTube]
Hvala in lp
hgjftftz ::
ja to bi bilo fajn če bi se kje dalo videt, kolikor sem jaz seznanjen ni nobena tv oziroma kanal "podprt" kjer prenašajo ufc v sloveniji.
Direktni prenos naj bi imel Fox samo jst imam na siopu samo fox crime pa se enega in tam ziher nebi .
Sem gledal pa nisem nikjer nic zasledil , edino ce bo kje na kakem nemskem kanalu RTL ali Dsf .
Zacelo se bo pa okoli 4 ure zutraj po nasem casu .
Res skoda ker bo zelo zanimivo , da se ne da nikjer gledati , bomo pa posnetke potem na you tube .
Jst tud nedam 45 eur .
Jst tud mislim da bo Overeem razbil Lesnerja .
Sem gledal pa nisem nikjer nic zasledil , edino ce bo kje na kakem nemskem kanalu RTL ali Dsf .
Zacelo se bo pa okoli 4 ure zutraj po nasem casu .
Res skoda ker bo zelo zanimivo , da se ne da nikjer gledati , bomo pa posnetke potem na you tube .
Jst tud nedam 45 eur .
Jst tud mislim da bo Overeem razbil Lesnerja .
Kolikor vem ima Fox Sports pogodbo z UFC, za prenose tekem, obstajajo pa tudi drugi načini za gledanje undercard fightov facebook,....
Ja pomoje tudi američani raje gledajo v pubih, ker je pay per view kar malo drag oziroma kolikor vem se "najslabše" karte dobijo za 50$ in manj, pa gledaš v živo :)
Ja pomoje tudi američani raje gledajo v pubih, ker je pay per view kar malo drag oziroma kolikor vem se "najslabše" karte dobijo za 50$ in manj, pa gledaš v živo :)
men je za saško lendero 5€ preveč v stožicah pa tud če poje v duetu z murkotom :)
upam da punk diaz zgubi, zmeri majo neke izpade, tko kot zdej ko je cerrone-ju zbiv klobuk iz glave na tiskovni XD
upam da punk diaz zgubi, zmeri majo neke izpade, tko kot zdej ko je cerrone-ju zbiv klobuk iz glave na tiskovni XD
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hgjftftz ()
bajsibajsi ::
Eden boljsih fajtov. Mogoce ne tko krut kok kaksen v strikeforce, cage.. itd. Ampak tak "sportski", kolikor je sploh sporta v K1.
bajsibajsi je izjavil:
Nasel kje?
Imas kak link filma, kjer bi bil Overeem nokavtiran?
Overeem - 35 zmag 11 porazov in en neodlocen boj z Filipovicom ko sta se oba udarla s kolenim v predpone.
od 11 porazov je bil 6 KO .
Tukaj imas posnetek .
tu imas 2 posnetka ko je overrem bil zrusen.
[ HASHodYouTube]
[ HASHodYouTube]
bajsibajsi ::
O thx, to sem iskal. Ze prvi komentar je smesen "this was when overeem was still a human being". :)
Jaz tud komaj čakam na Overeem vs. JDS za naslov, sicer pa a je overeem kakšno "na čisto" zadev lesnerja, mislim da ga je samo oplazil z 10% moči pa je biv KO :)
Drugače nisem navijal za Diaza samo je treba priznat sodniki so ga oropal, pač vsaj pomoje je biv (očitno) boljši 1 in 3 rundo. Očitno imajo zelo veliko težo pri točkovanju takedowni.
Kaj si mislite o fitchu, da je že 1 rundo biv KO?
Drugače nisem navijal za Diaza samo je treba priznat sodniki so ga oropal, pač vsaj pomoje je biv (očitno) boljši 1 in 3 rundo. Očitno imajo zelo veliko težo pri točkovanju takedowni.
Kaj si mislite o fitchu, da je že 1 rundo biv KO?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekaj manj znanih filmov v letu 2012Oddelek: Sedem umetnosti | 5799 (3657) | oo7 |
» | tipična slovenska muzikaOddelek: Loža | 3222 (2814) | gruntfürmich |
» | Chuck norris uprasanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9335 (7205) | Lion29 |
» | Iscem 2 risanki in 1 grozlivkoOddelek: Sedem umetnosti | 2960 (2829) | oo7 |
» | Auspuh za Bmw M5Oddelek: Loža | 2516 (1997) | #000000 |