Forum » Strojna oprema » Ob zagonu ne zazna usb tipkovnice
Ob zagonu ne zazna usb tipkovnice
clip ::
Pozdravljeni
Imam MB Asus M5A78L-M/USB3 in imam težavo in sicer mi takoj ob zagonu ne naloži gonilnikov za usb tipkovnico Logitech Iluminated, tako, da ne morem v Bios. KO priklopim katerokoli drugo ps2 zadeva deluje normalno.Poskusil sem z zadnjim firmwarom v biosu pogledal nastavitve usb, vendar zadeve ne morem usposobiti. Če je mogoče imel kdo podobno težavo in ima rešitev bom vesel za vsak nasvet.
Hvala
Imam MB Asus M5A78L-M/USB3 in imam težavo in sicer mi takoj ob zagonu ne naloži gonilnikov za usb tipkovnico Logitech Iluminated, tako, da ne morem v Bios. KO priklopim katerokoli drugo ps2 zadeva deluje normalno.Poskusil sem z zadnjim firmwarom v biosu pogledal nastavitve usb, vendar zadeve ne morem usposobiti. Če je mogoče imel kdo podobno težavo in ima rešitev bom vesel za vsak nasvet.
Hvala
Pozdrav od Clipa
clip ::
Hm duhec mislim, da sem to poskusil.Bom pa še enkrat preveril in javim.
Hvala
Hvala
Pozdrav od Clipa
Pšenični ::
"Je v navodilih in najdeš v biosu. "Legacy USB Support" daj iz AUTO na ENABLE."
Če to ne bo pomagalo, prestavi na drug USB port.
Če to ne bo pomagalo, prestavi na drug USB port.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB tipkovnica in miška delata samo v BIOS-uOddelek: Pomoč in nasveti | 1794 (1370) | butec |
» | Windows 7 ne gre booot-at z dvd-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 765 (640) | lodoteam |
» | Instalacija windows iz usbOddelek: Operacijski sistemi | 2580 (2304) | MrStein |
» | Nova kišta - resetiOddelek: Strojna oprema | 1202 (837) | Pesimist |
» | Laptop toshiba L500 se noče več prižgati.Oddelek: Pomoč in nasveti | 832 (724) | #000000 |