» »

Battleship

Battleship

oo7 ::

Sem ze cisto v pricakovanju filma Prometheus ampak mislim , da tale tudi nebo slab film Battleship .
18.05.2012

[ HASHodYouTube]

Izi ::

Le kdo bo zmagal?
Čeprav Američanom v Battleship precej slabo kaže in jih vesoljčki sesuvajo kot za šalo grem stavit, da na koncu Američani spet zmagajo in zbrcajo zlobne Aliene. Lahko pa se tudi motim.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Rippy ::

Izi ti pol 90% filmov sploh ne moreš gledat, ker že posnaš izid :).

DarkSite ::

Rippy je izjavil:

Izi ti pol 90% filmov sploh ne moreš gledat, ker že posnaš izid :).

posnaš wtf???

ZaphodBB ::

Crysis the Movie?

Po moje bo film podoben Transformerjem.
In ne, ne poznam izida :P

Mipe ::

Spoiler: FUCK YEAH AMERICA!

Aja, pa butler je kriv.

DarwiN ::

Jap, tole bo totaln podn. Another Hollywoodski marketinški nateg, kjer se več truda in budgeta vloži v promocijo, kot pa v film sam... Transformers spin-off z low budget igralci (tudi Liam Neeson je že toliko potonil, da spada mednje).

Čudi me edino, da niso kakšne sexy napol nage bejbe prikazali v trailerju, ker to je vedno klasičen znak. Najbrž jo bomo videli v trailerju 2..

Prometheus - DA
Battleship - Fuck no. Not even preko travnika.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

ADIJOOO ::

Darwin nimaš ti pojma .
Če gledas ti tiste filme k so ti trailerji usec si mau usekan . Ves kolk filmov je ze imelo slab trailer in na koncu je bil vrhunski film in obratno???? Najbrz ne ves .
Prvo glej film potem pa kritiziraj .
liam Neeson ni nic potonil , sej imas skos dobre uloge aja najbrz neves , ker filme gledas po trailerjih ah sej bo bols.

ZaphodBB ::

Lepo, da kontriraš kolegu na forumu.

Ampak stari, a si videl ta trailer?

Pomoje so zbral odpadne scene iz Transformersov, ki že sami niso bogvekaj in jih združil v nov film.

jest10 ::

DarwiN je izjavil:

Čudi me edino, da niso kakšne sexy napol nage bejbe prikazali v trailerju, ker to je vedno klasičen znak. Najbrž jo bomo videli v trailerju 2..

tle maš babo:P

DarwiN ::

ADIJOOO, pejt dalje gledat Stevena Seagala, če smo te zmotili. :)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Wrop ::

Jaz samo upam, da ne bodo nezemljani vzeli konec zaradi zemeljskih bakterij in virusov ali pa zaradi nekega pijančka, ki se bo zapeljal z bombo v neko nezemeljsko plovilo... itd. Upam, da bo kako presenečenje, oz. nekaj kar do sedaj še nisem videl. Čeprav sem skeptičen.

oo7 ::

Wrop je izjavil:

Jaz samo upam, da ne bodo nezemljani vzeli konec zaradi zemeljskih bakterij in virusov ali pa zaradi nekega pijančka, ki se bo zapeljal z bombo v neko nezemeljsko plovilo... itd. Upam, da bo kako presenečenje, oz. nekaj kar do sedaj še nisem videl. Čeprav sem skeptičen.

Ja tako kot je bil naprimer District 9 (okrozje 9 ) . Vsaj enkrat se ni dogajalo v Ameriki in enkrat za spremembo so ljudje terorizirali vesolce.
V tem Batlleship pa bo pomoje klasicn konec hollywoodski , edino tisti Crysis alien bo pomoje sekal .

Rippy ::

@DarkSite; to je moderno :).

Drugače film bo klasičen "blockbuster" - veliko eksplozij, CG effektov in malo vsebine. Definitivno za pogledat ampak mogoče ne v kinu.

Nikec3 ::

Ko imaš v filmu "blontno hot chick!" in še enega "preety boya" takoj veš da bo zanič.

Sedaj ko sem bolje pogledal trailer sem opazil še, da bo to zelo dobra komedija :)) Pa še Rihanna igra. To bo največji filmski fail leta 2012. Mešanica Transformerjev, Crysisa in Star Treka.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nikec3 ()

Nikec3 je izjavil:

Mešanica Transformerjev, Crysisa in Star Treka.

In kaj je tukaj tako groznega? Vse 3 sem z užitkom pogledal in mi ni bilo žal ne časa ne denarja. Niso neke intelektualne mojstrovine, ampak če ne drugega nudijo odličen vizualni užitek za čas gledanja.
Jaz bom film v vsakem primeru pogledal.

Nikec3 ::

Če si užival v Transfomerjih potem OK. Tudi jaz bom film pogledal, seveda z možgani na off.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dark Universe (Universal Monsters) (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
5714074 (7247) oo7
»

Men in Black International

314483 (2116) c3p0
»

Ledeno maščevanje (Cold Pursuit) - Liam Neeson

393463 (2053) oo7
»

James Bond: Spectre (strani: 1 2 3 )