Forum » Sedem umetnosti » Battleship
Battleship
oo7 ::
Sem ze cisto v pricakovanju filma Prometheus ampak mislim , da tale tudi nebo slab film Battleship .
18.05.2012
[ HASHodYouTube]
18.05.2012
[ HASHodYouTube]
Izi ::
Le kdo bo zmagal?
Čeprav Američanom v Battleship precej slabo kaže in jih vesoljčki sesuvajo kot za šalo grem stavit, da na koncu Američani spet zmagajo in zbrcajo zlobne Aliene. Lahko pa se tudi motim.
Čeprav Američanom v Battleship precej slabo kaže in jih vesoljčki sesuvajo kot za šalo grem stavit, da na koncu Američani spet zmagajo in zbrcajo zlobne Aliene. Lahko pa se tudi motim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
DarkSite ::
DarwiN ::
Jap, tole bo totaln podn. Another Hollywoodski marketinški nateg, kjer se več truda in budgeta vloži v promocijo, kot pa v film sam... Transformers spin-off z low budget igralci (tudi Liam Neeson je že toliko potonil, da spada mednje).
Čudi me edino, da niso kakšne sexy napol nage bejbe prikazali v trailerju, ker to je vedno klasičen znak. Najbrž jo bomo videli v trailerju 2..
Prometheus - DA
Battleship - Fuck no. Not even preko travnika.
Čudi me edino, da niso kakšne sexy napol nage bejbe prikazali v trailerju, ker to je vedno klasičen znak. Najbrž jo bomo videli v trailerju 2..
Prometheus - DA
Battleship - Fuck no. Not even preko travnika.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
ADIJOOO ::
Darwin nimaš ti pojma .
Če gledas ti tiste filme k so ti trailerji usec si mau usekan . Ves kolk filmov je ze imelo slab trailer in na koncu je bil vrhunski film in obratno???? Najbrz ne ves .
Prvo glej film potem pa kritiziraj .
liam Neeson ni nic potonil , sej imas skos dobre uloge aja najbrz neves , ker filme gledas po trailerjih ah sej bo bols.
Če gledas ti tiste filme k so ti trailerji usec si mau usekan . Ves kolk filmov je ze imelo slab trailer in na koncu je bil vrhunski film in obratno???? Najbrz ne ves .
Prvo glej film potem pa kritiziraj .
liam Neeson ni nic potonil , sej imas skos dobre uloge aja najbrz neves , ker filme gledas po trailerjih ah sej bo bols.
ZaphodBB ::
Lepo, da kontriraš kolegu na forumu.
Ampak stari, a si videl ta trailer?
Pomoje so zbral odpadne scene iz Transformersov, ki že sami niso bogvekaj in jih združil v nov film.
Ampak stari, a si videl ta trailer?
Pomoje so zbral odpadne scene iz Transformersov, ki že sami niso bogvekaj in jih združil v nov film.
jest10 ::
tle maš babo
DarwiN ::
ADIJOOO, pejt dalje gledat Stevena Seagala, če smo te zmotili. :)
You don't see faith healers working in hospitals
Wrop ::
Jaz samo upam, da ne bodo nezemljani vzeli konec zaradi zemeljskih bakterij in virusov ali pa zaradi nekega pijančka, ki se bo zapeljal z bombo v neko nezemeljsko plovilo... itd. Upam, da bo kako presenečenje, oz. nekaj kar do sedaj še nisem videl. Čeprav sem skeptičen.
oo7 ::
Jaz samo upam, da ne bodo nezemljani vzeli konec zaradi zemeljskih bakterij in virusov ali pa zaradi nekega pijančka, ki se bo zapeljal z bombo v neko nezemeljsko plovilo... itd. Upam, da bo kako presenečenje, oz. nekaj kar do sedaj še nisem videl. Čeprav sem skeptičen.
Ja tako kot je bil naprimer District 9 (okrozje 9 ) . Vsaj enkrat se ni dogajalo v Ameriki in enkrat za spremembo so ljudje terorizirali vesolce.
V tem Batlleship pa bo pomoje klasicn konec hollywoodski , edino tisti Crysis alien bo pomoje sekal .
Rippy ::
@DarkSite; to je moderno :).
Drugače film bo klasičen "blockbuster" - veliko eksplozij, CG effektov in malo vsebine. Definitivno za pogledat ampak mogoče ne v kinu.
Drugače film bo klasičen "blockbuster" - veliko eksplozij, CG effektov in malo vsebine. Definitivno za pogledat ampak mogoče ne v kinu.
Nikec3 ::
Ko imaš v filmu "blontno hot chick!" in še enega "preety boya" takoj veš da bo zanič.
Sedaj ko sem bolje pogledal trailer sem opazil še, da bo to zelo dobra komedija Pa še Rihanna igra. To bo največji filmski fail leta 2012. Mešanica Transformerjev, Crysisa in Star Treka.
Sedaj ko sem bolje pogledal trailer sem opazil še, da bo to zelo dobra komedija Pa še Rihanna igra. To bo največji filmski fail leta 2012. Mešanica Transformerjev, Crysisa in Star Treka.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nikec3 ()
Izi ::
Mešanica Transformerjev, Crysisa in Star Treka.
In kaj je tukaj tako groznega? Vse 3 sem z užitkom pogledal in mi ni bilo žal ne časa ne denarja. Niso neke intelektualne mojstrovine, ampak če ne drugega nudijo odličen vizualni užitek za čas gledanja.
Jaz bom film v vsakem primeru pogledal.
Nikec3 ::
Če si užival v Transfomerjih potem OK. Tudi jaz bom film pogledal, seveda z možgani na off.
@WarpedOne o Elonu Musku:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dark Universe (Universal Monsters) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14074 (7247) | oo7 |
» | Men in Black InternationalOddelek: Sedem umetnosti | 4482 (2115) | c3p0 |
» | Ledeno maščevanje (Cold Pursuit) - Liam NeesonOddelek: Sedem umetnosti | 3463 (2053) | oo7 |
» | James Bond: Spectre (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 38073 (28602) | oo7 |
⊘ | Transformers: Age of ExtinctionOddelek: Sedem umetnosti | 7565 (5574) | yoco |