Forum » Igre » fifa 12 pc cd key
fifa 12 pc cd key
Slo-One ::
Jaz sem preko Online Key Stora, pa sem dobil bolj poceni, sicer pa so to bolj tvegane alternative.
Varno lahko komot dobiš preko zavvija, game.co.uk ali pa kakšne slovenske prodajalne kot je Igabiba ali Mimovrste, je pa res, da sem jaz za svojo odštel 19€ .
Varno lahko komot dobiš preko zavvija, game.co.uk ali pa kakšne slovenske prodajalne kot je Igabiba ali Mimovrste, je pa res, da sem jaz za svojo odštel 19€ .
VitezVojko ::
kak pa zgleda 11 v 11, tak da se prijaviš not pa čakaš da se soba napolni, al kak je to :)
Mitja86 ::
Ja pač imaš več načinov igranja online, unranked matche kjer pač čakaš nasprotnika ja, potem pa še head to head seasons, pro clubs, virtual pro, itd. Poglej malo na netu, najboljše pa na Youtube, kjer je veliko posnetkov
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vezje, ki samo izkopi li-po baterijo, ko pidejo celice do 3.7V POMOČ!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1099 (724) | Magic1 |
» | Tagan 480W problem z 12v linijo?Oddelek: Strojna oprema | 1669 (1361) | mare87 |
» | Napajalnik LC Power LC 6550 550W kupiti ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5926 (4616) | Dr_M |
» | Kamera GR_DVL357 in 6xAA baterijeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1502 (1407) | frenk |
» | umirajoči diskiOddelek: Pomoč in nasveti | 780 (638) | Dead_Eye |