Forum » Mobilne tehnologije » Predčasna prekinitev pogodbe pri mobitelu
Predčasna prekinitev pogodbe pri mobitelu
CompMaster ::
Mene samo zanima koliko bi prišla predčasna prekinitev naročniškega razmerja. Do konca mi manka se 2 meseca.
Ko sem sel k mobitelu sem vzel tudi mobitel. Kakšen približen je strošek?
Ko sem sel k mobitelu sem vzel tudi mobitel. Kakšen približen je strošek?
Modiano ::
Najbolje je da pokličeš na njihovo brezplačno številko, pa bodo točno za tvoj primer pogledali in ti povedali. Je veliko hitreje in bolj enostavno kot da bi računal. Sicer pa odvisno od cene telefona. Pomoje okoli 10-20€.
...Money can't buy happiness, but neither can poverty...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Modiano ()
zee ::
Poglej si v Aneks, ki si ga podpisal ob nakupu aparata. Tam imaš lepo navedeno, koliko (v €/mesec) znaša kazen zaradi predčasne prekinitve pogodbe.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
TOP ::
1 mesec pred iztekom aneksa lahko prekineš in ne plačaš nič.Tako da za 2 meseca ne bi smelo biti veliko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prehod iz simobilove naročnineOddelek: Mobilne tehnologije | 4625 (4088) | modelno1 |
» | Mobitel prekinitev razmerjaOddelek: Mobilne tehnologije | 15092 (8741) | Lonsarg |
» | Prehod iz Mobitel na Tušmobil, mobitel v zadnjem računu zaračuna stroške prekinitve NOddelek: Mobilne tehnologije | 3823 (3552) | jakan123 |
» | Petrol elektrika in zavajanje - člen v aneksuOddelek: Loža | 5237 (4314) | ...:TOMI:... |
» | predčasna prekinitev naročniškega razmerjaOddelek: Mobilne tehnologije | 6810 (6220) | veverrca |