» »

[Android] M:AppFest 2012

[Android] M:AppFest 2012

Marat ::

Mobitel je naredil nov natečaj za Android razvijalce, M:AppFest 2012 :)

Imaš idejo ali že delujočo aplikacijo, ki bi lahko postala naslednja velika tržna uspešnica? Pridruži se izboru M:AppFest 2012 in se poteguj za pot v Silicijevo dolino ter Samsung tablice in mobilne telefone! Pri tem ti bosta organizatorja izbora, Telekom Slovenije in Hekovnik, pomagala tudi s poslovnimi in tehničnimi delavnicami ter s tržno promocijo.

Natečaj M:Android je bil zelo odmeven tako med razvijalci kot med uporabniki. Letos ga bomo nadgradili z izzivom M:AppFest 2012, ki ga Telekom Slovenije v okviru blagovne znamke Mobitel pripravlja v sodelovanju z zavodom Hekovnik. Glavni izziv za razvijalce tokrat ne bo le pripraviti najboljšo mobilno aplikacijo, ampak tudi kar najbolje prisluhniti potrebam trga. Poudarek izbora M:AppFest 2012 bo zato tudi na tržnem potencialu aplikacij z uporabo Mobitelovih API-jev. Zato lahko tokrat v izboru sodelujejo tudi obstoječe aplikacije.

Sodelovanje na izzivu M:AppFest je izjemna priložnost za vašo uveljavitev, možnost nadgradnje vašega znanja na področju razvoja aplikacij in podjetništva, promocije in trženja vaše aplikacije ter novih poslovnih priložnosti na lokalni in svetovni ravni.


slo-techovci, kolk vas kej misli sodelovat na izzivu? :)

Mavrik ::

Odvisno če se bodo zjasnili, če nas bodo prislili objavljat aplikacije na njihovem glupem storeu in če bo njihov store delal pri Simobil uporabnikih.
The truth is rarely pure and never simple.

Marat ::

a na zadnjem tekmovanju so bile kakšne take omejitve?

Mavrik ::

Da, na zadnjem tekmovanju so hoteli imeti ekskluzivno pravico objavljanja pri njih, kar je v našem primeru potem pomenilo ogromno dela po koncu ekskluzive, da smo uporabnike prepričali da re-inštalirajo aplikacijo z Android Marketa (drugače se jim ne bi posodabljala).
The truth is rarely pure and never simple.

FrEaKmAn ::

mah dej, spet bo sranje in mučke kot pri zadnjem tekmovanju...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako zaslužit z mojo android aplikacijo

Oddelek: Mobilne tehnologije
224579 (3861) d4vid
»

Office za Android je tu

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
2510466 (7784) MrStein
»

Android vs IOS (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
5916546 (14687) Gandalfar
»

Imaginecup - Si ustvarjalen? Imaš ideje? Si želiš v New York?

Oddelek: Programiranje
61751 (1300) LeQuack

Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
10139675 (27638) Primoz

Več podobnih tem