» »

IP videonadzor - ločeno omrežje

IP videonadzor - ločeno omrežje

lagu96 ::

Doma smo postavil videonadzor z IP kamerami. Preko mrežnega stikala so povezane 3 kamere in snemalna naprava. Ko sem sistem priključil v domače omrežje mi je zelo upočasnilo povezavo. Sedaj dostopam do snemalne naprave tako, da računalnik priključim direktno na stikalo (ni v omrežju), sistem bi rad imel v omrežju, da bi lahko dostopal do videoposnetkov z oddaljene lokacije preko statičnega IP naslova. V omrežju imam računalnik z IP naslovom 192.168.1.101 ter laptop (brezžično), ki avtomatično pridobi IP naslov. Ko sem kameram in snemalniku spremenil IP naslove 192.168.2.110, .111, .112, .113 ter povezal v omrežje mi ni nič upočasnilo internet ampak seveda ne morem dostopati do snemalne naprave. Zanima me če je kakšna možnost nastavitve na ruterju (Linksys WRT54-GL), za ločeni omrežji z drugačnimi IP naslovi kot sem zgoraj napisal, oz. če kdo pozna kakšno rešitev.

Hvala, LP

Viktor

xCore ::

Večkrat se zgodi da kamere delajo fullframe kar je v bistvu nepotrebno. probaj zmanjšati fps na kamerah na kakih 5 slik na sekundo.
.:R Š T:. [.: Trust is a weakness :.]

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IP usmerjanje podatkov - naloge

Oddelek: Šola
92556 (2195) Invictus
»

Statični ip

Oddelek: Omrežja in internet
243956 (3629) vratar
»

DVR snemalnik LS-9004H - vzpostavitev omrežja?

113280 (3135) Housy
»

ICS Internet Connection Sharing in IP naslov 192.168.0.1

92852 (2063) MrStein
»

netmask

51171 (1076) Struzzo

Več podobnih tem