Forum » Omrežja in internet » IP videonadzor - ločeno omrežje
IP videonadzor - ločeno omrežje
lagu96 ::
Doma smo postavil videonadzor z IP kamerami. Preko mrežnega stikala so povezane 3 kamere in snemalna naprava. Ko sem sistem priključil v domače omrežje mi je zelo upočasnilo povezavo. Sedaj dostopam do snemalne naprave tako, da računalnik priključim direktno na stikalo (ni v omrežju), sistem bi rad imel v omrežju, da bi lahko dostopal do videoposnetkov z oddaljene lokacije preko statičnega IP naslova. V omrežju imam računalnik z IP naslovom 192.168.1.101 ter laptop (brezžično), ki avtomatično pridobi IP naslov. Ko sem kameram in snemalniku spremenil IP naslove 192.168.2.110, .111, .112, .113 ter povezal v omrežje mi ni nič upočasnilo internet ampak seveda ne morem dostopati do snemalne naprave. Zanima me če je kakšna možnost nastavitve na ruterju (Linksys WRT54-GL), za ločeni omrežji z drugačnimi IP naslovi kot sem zgoraj napisal, oz. če kdo pozna kakšno rešitev.
Hvala, LP
Viktor
Hvala, LP
Viktor
xCore ::
Večkrat se zgodi da kamere delajo fullframe kar je v bistvu nepotrebno. probaj zmanjšati fps na kamerah na kakih 5 slik na sekundo.
.:R Š T:. [.: Trust is a weakness :.]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IP usmerjanje podatkov - nalogeOddelek: Šola | 2556 (2195) | Invictus |
» | Statični ipOddelek: Omrežja in internet | 3956 (3629) | vratar |
» | DVR snemalnik LS-9004H - vzpostavitev omrežja?Oddelek: Omrežja in internet | 3280 (3135) | Housy |
» | ICS Internet Connection Sharing in IP naslov 192.168.0.1Oddelek: Omrežja in internet | 2852 (2063) | MrStein |
» | netmaskOddelek: Omrežja in internet | 1171 (1076) | Struzzo |