Forum » Programiranje » Načrtovanje internetne strani
Načrtovanje internetne strani
siks89 ::
Pozdravljeni!
Zanima me kako je najbolje načrtovati pisanje kode za internetno stran. Kje začeti z pisanjem php,html,css,... Kakšna mora biti zgradba strani da bo kar najmanj obremenila srver? Ali je bolje da se pri pisanju strani omejim samo na eno datoteko?
Dodajte še kakšen svoj nasvet, kateri je koristen pri pisanju, saj sem šele začetnik in še nikoli nisme sestavil konkretnejše internetne strani!
Prosil bi tudi za primer dokončane internetne strani, ki vsebuje tudi php, da dobim vsaj malo vizualne predstave kako naj bi to zgledalo!
Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem!
LP
Zanima me kako je najbolje načrtovati pisanje kode za internetno stran. Kje začeti z pisanjem php,html,css,... Kakšna mora biti zgradba strani da bo kar najmanj obremenila srver? Ali je bolje da se pri pisanju strani omejim samo na eno datoteko?
Dodajte še kakšen svoj nasvet, kateri je koristen pri pisanju, saj sem šele začetnik in še nikoli nisme sestavil konkretnejše internetne strani!
Prosil bi tudi za primer dokončane internetne strani, ki vsebuje tudi php, da dobim vsaj malo vizualne predstave kako naj bi to zgledalo!
Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 14 letni fant-spletne strani... !Oddelek: Programiranje | 4271 (2690) | kitewing |
» | mysql "hitrost"Oddelek: Izdelava spletišč | 1977 (1859) | Veron |
» | Izdelava svoje internetne straniOddelek: Izdelava spletišč | 3211 (2674) | jancko |
» | Izvorna koda mojega par dnevnega dela; ce jo malo pokomentirate :) (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6444 (4789) | Microsoft |
» | Nakupovanje v internetuOddelek: Omrežja in internet | 1407 (1291) | Yohan del Sud |