» »

uninstall netware

uninstall netware

blue96 ::

delal sem mrežo, pa mi ni uspelo, in zraven se je namestilo netware zadevje. v lan in internetnih povezavah pobrisem (uninstall) netware (client samo, ker drugih ni), ampak v control panelu csnw še vedno ostane, in ne morm uporablat fast user switching, češ da je treba zbrisat netware!
problem je v tem, da tudi če zbrišem omenjeni prekleti netware, pri entire network še vedno ostane, čeprov mreža ne deluje!
kdo ve, kako nazaj dobit fast user switching?
ps: poskusil sem s system restore, pa ni efekta. v helpu piše samo za install, in uninstall naj bi bil podoben, kar sem opravil, a v control panel/users mi še vedno teži, da je treba zbrisat netware, da bo delovalo fast user switching!
HELP!
.

SaX ::

Pred časom ko sem brisal Novellove client iz računalnikov sem uporabljal orodje unc32.exe. Najdeš pa ga nekje v tistem zip fajlu kjer je instalacija za Novellov client. Če ga pa ni tam, malo pobrskaj po netu.

blue96 ::

an te stvari se ne razumem kaj prevec, rad bi le pobrisal microsoftov netware (ki je v network places pod entire network) in netware network (oz. nekaj podobnega)!
a se morda da to zbrisati z windows xp cdjem in potem inštalirati na običajno, da bo delal fast logon,...?
.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Servisi se ne zaženejo, računalnik obstoji

Oddelek: Pomoč in nasveti
91358 (1241) fosil
»

logon

Oddelek: Pomoč in nasveti
5959 (878) biokill