Forum » Pomoč in nasveti » PC se pozagonu noče ugasniti pravtako neda ni slike na zaslonu
PC se pozagonu noče ugasniti pravtako neda ni slike na zaslonu
MVB_0110 ::
POzdravljeni
Najprej se mi je računalnik ob zagonu takoj ugasnil zagon je trajal cc 3-5s ker sem imel podoben prcesor doma sem zamnjal prcesor ampak to ni rešilo težave. Zdaj je moj problem takšen, da se ob zagonu rač. ta zažene vsi ventilatorji delujejo neda pa nikakršnega piske ob zagonu parvtako nezažene diska (disk je ok sem ga sprobal z zunanjim ohišjem)in neda mi slike na monitorju (monitor je ok). Nemorem pa rač. ugasniti drugače kot, da ga ugasnem na napajlniku pravtako ga nemorem resitirati.
Specifikacije PC:
OS plošča: 915P-A7 Combo
Procesor: intel pentum 4 Socket 775 3.0 GHz
Rami: 1x DDR2 533 //1G in 1x DDR2 800 //2G__ plošča podpira max 2G rama??
Disk: WD 500G
Napajalnik: Star tronik model ST 350-2
Kot vidite je rač. starejši.
Prosim za mnenja in predloge.
LP
Najprej se mi je računalnik ob zagonu takoj ugasnil zagon je trajal cc 3-5s ker sem imel podoben prcesor doma sem zamnjal prcesor ampak to ni rešilo težave. Zdaj je moj problem takšen, da se ob zagonu rač. ta zažene vsi ventilatorji delujejo neda pa nikakršnega piske ob zagonu parvtako nezažene diska (disk je ok sem ga sprobal z zunanjim ohišjem)in neda mi slike na monitorju (monitor je ok). Nemorem pa rač. ugasniti drugače kot, da ga ugasnem na napajlniku pravtako ga nemorem resitirati.
Specifikacije PC:
OS plošča: 915P-A7 Combo
Procesor: intel pentum 4 Socket 775 3.0 GHz
Rami: 1x DDR2 533 //1G in 1x DDR2 800 //2G__ plošča podpira max 2G rama??
Disk: WD 500G
Napajalnik: Star tronik model ST 350-2
Kot vidite je rač. starejši.
Prosim za mnenja in predloge.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3543 (3292) | TheRiddle |
» | Kupil 2gb in zdaj mi rač. šteka (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10712 (9853) | Xserces |
» | računalnik do 700 €Oddelek: Kaj kupiti | 2285 (1753) | st0jko |
» | Preglejte moje Pc komponente (nasvet) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8426 (6621) | Pdove05 |
» | PC ne vzge na "prvo"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1567 (1291) | RamOne |